Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (878/919) > >>

VITAN:
Горкият, чете данни както му е кеф...

Ако и Писки така чете данни, вдигам ръце. Но, не да се предам.
А, да кажа като Моканина: "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!"

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Септември 04, 2024, 02:23:36 pm ---Горкият, чете данни както му е кеф...

--- Край на цитат ---

Е ти не ги ли четеш както ти е кеф? Дай някаква графика, някаква "тортичка" или "стълбчета" дет да показват че край - германската икономика даде фира. Или да не вярвам на това, че тая германска фирма с която работя е дигнала цените на частите точно с инфлацията за миналата година - около 3%? На кое да вярвам - на ценоразписа или на Пасков и Соловьов?
Е с'я специално погледнах цениет на акциите - Сименс си върви нагоре, Бош си върви нагоре. Да, автомобилните компании са зле, но те са зле по целия свят. Дори и RWE си стои нормално.

VITAN:
За немската нямам, не съм търсил.
Нали се сещаш, че цял живот може щастливо да караш по пътищата
и за секунди да си инвалид! Старото щастие не отменя настоящата
инвалидност.

Имам за краварите...

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Септември 04, 2024, 02:34:32 pm ---За немската нямам, не съм търсил.

--- Край на цитат ---

Ми как да ти го кажа по-меко... нямаш данни, но искаш аз да се съглася с нещо дет не е така...

--- Цитат на: VITAN в Септември 04, 2024, 02:34:32 pm ---Имам за краварите...

--- Край на цитат ---
Ми дай да видим - току-що хвърлих поглед само на БВП на САЩ... изглежда си ОК. Да, usdebtclock... това ли ще ми покажеш?

VITAN:
Първо признай това долу за истина и тогава ще получиш анализа:

...A budget deficit occurs when money going out (spending) exceeds money coming in (revenue) during a defined period. In FY 2023, the federal government spent $6.13 trillion and collected $4.44 trillion in revenue, resulting in a deficit. The amount by which spending exceeds revenue, $1.70 trillion in 2023, is referred to as deficit spending....

Ако е истина, получаваш още истини...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия