Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (867/919) > >>

h2motor:
juliang, има страни в които нямат проблеми със здравеопазването, никакви и качеството му е толкова високо че американци ходят и си плащат там да ги лекуват ако е възможно. Не навсякъде е така и не зависи от правителството, зависи от наложената система, а там здравни застраховки няма - те си плащат здравните услуги до стотинка от джоба.

juliang:

--- Цитат на: h2motor в Септември 02, 2024, 04:02:28 pm ---juliang, има страни в които нямат проблеми със здравеопазването, никакви и качеството му е толкова високо че американци ходят и си плащат там да ги лекуват ако е възможно.

--- Край на цитат ---
Не се сещам да съм казал че американската здравна система е най-добрата в света. Турското здравепоазване е едно от най-добрите според моето скромно мнение. За разлика от много други неща там.

EDM electronics:
Турците имат и едно друго хубаво нещо, казва се "Панер секиш".  :)
Знам, не си го чувал, ама ти ко ли си чувал с твоя градски начин на живот.  :)

Га научиш кво е "Панер секиш" , се обади..... :D

juliang:
Ае ЕДМ-е... тая твоя хайдутска рода да не е от Анадола? Да се стричи сакъза, сега "Панер секиш"...

P.S. Аз като любопитен човек проверих в нета. ЕДМ-е, младежо... какво се е случило с теб че това словосъчетание се е запечатало в съзнаието ти?!? Аз съм уверен, че след няколко дни ще го забравя. Ти при какви обстоятелства си го запомнил дотолкова, че да го използваш тук, в разговор който няма нищо общо със смисъла на тези думи?

Забрави, изобщо не искам да знам... ще спя по-спокойно ако не знам... :)

Ksurnev:
За окошком дождь и град-
Это Путин виноват
Кошка бросила котят-                           
Это Путин виноват
Зайку бросила хозяйка-                         
Кто виновен, угадай-ка!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия