Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (864/919) > >>

VITAN:
Ти си факт-чекъра, кое не ми е интересно, не си мърдам пръста повече от 1 път...

Ай Шерлок Холмсов, да ми кажеш къде е номера?
Или и това е фейк?
Съвсем примерно ми попадна...

Остави, не ми е интересно. Факта е стар и автентичен.
Туй, че някой журналя не си вършат работата, не е мой проблем.
OFFnews го доказва. И не само то.
Нямам зор да ти доказвам нищо.

Както казва Димел-а, не можеш да напълниш препълнена чаша...
С какво е препълнена, не ми се почва, че мирише.

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Септември 01, 2024, 07:31:43 pm ---Ти си факт-чекъра, кое не ми е интересно, не си мърдам пръста повече от 1 път...

--- Край на цитат ---

Да, Витко, точно това в този си вид не е Указ на президента.
Няма номер, няма дата, няма печат. Това е една хвърчаща хартийка без никаква стойност. Оригинала на този документ е под номер 114/2022 година. А сега ти ми кажи под кой номер е онуй менте на което се базираш.

--- Цитат на: VITAN в Септември 01, 2024, 07:31:43 pm ---Както казва Димел-а, не можеш да напълниш препълнена чаша...
С какво е препълнена, не ми се почва, че мирише.

--- Край на цитат ---
Идея си нямаш колко прав е бил Димел-а :)

VITAN:
Да, такива документи официално не са публикувани.

Обаче източника е западен:

French journalist sounds alarm: Alexander Soros makes deal with Kyiv to use 400 square kilometers of Ukrainian land as TOXIC WASTE DUMP

https://chemicals.news/2023-12-11-alexander-soros-deal-kyiv-toxic-waste-dump.html#

EXCLUSIVE: Soros and Biden Admin Officials Hold Private Meeting With Zelensky In Ukraine

https://loomered.com/2023/11/09/exclusive-soros-and-biden-admin-officials-hold-private-meeting-with-zelensky-in-ukraine/

ТАСС: Soros family makes deal with Kiev to use Ukrainian land as toxic waste dump — journalist

https://tass.com/world/1714983?ysclid=m0jukca59y689226101

Това е вашо момче. Или го опровергайте, или го хвърляйте в затвора до Дуров...

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Септември 01, 2024, 08:34:39 pm ---...

--- Край на цитат ---
Навлизаме в едни спорове от които няма изгазване. Аз също мога да ти пусна "ваши момчета" де приказват нелицепроятни неща.
Основната ми критика към теб е че се подиграваш с интелигентността на съфорумците. Ще се съгласиш че от Космоса се вижда, че този документ е съшит от няколко части. Печата е направо комичен в сравнение с изображението на герба. Не мисля че човек, който претендира поне да е пипал Пейнт или Фотошоп може да не забележи тая абсолютно дърварска подделка.

И да ти го кажа направо - всичките ти източници са жълти като светоотразителната ми жилетка. И аз мога да зарина форума с "новини" от Микс Нюз, Полонски, Некста, ICTV, но разбирам че жестоко олеквам ако го правя. И забележи - всичките тези изборени само селективно отразяват новините едностранно. Но тези новини са реални. Докато ти нееднократно директно разпространяваш лъжи. Вижда си че си достатъчно интелигентен за да осъзнаеш че това са лъжи, но го правиш отново и отново. Наистина не знам защо, нямам разумно обяснение.

P.S. Само един въпрос - защо Украйна ще даде 400 кв.км плодородна земя, като има отровена за векове напред област около Чернобилската АЕЦ? Не може да я даде нея на американците да си заравят боклуците? :)

VITAN:
Украина ще даде всичко, кавото и кажат.
До последният украинец, до последният метър...
Украйна отдавна не е държава, а холдинг.
Заради такива, подобни на теб. Как се квалифицират, оставям на колегите...

Иначе като гледам новина, хич не си губя времето във факт-чекърство.
Времето е ценен ресурс.
Достатъчен е отговора на въпроса: Quis hoc prodest?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия