Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 29, 2024, 04:25:17 pm ---Путин е питал адвоката си и продължава да защитава своите.
--- Край на цитат ---
Не се справя по най-добрия начин като гледам...
EDM electronics:
В крайна сметка всички ще лежат на земята.
И при мен е така.
Аз малко руснак си падам.
Ако някой извърши действия с опит за убийство член на семейството ми, независимо на чия територия е това, дали няма да имам право жив да го одера? Ша чакал евроатлентическите педераси ли да ми дадат разрешение?
Горелка, не се дразни, че ще сменя риториката и ще млъкнеш.
Започваш да ме дразниш с дразнене и говорене напук. Мишка такава...
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 29, 2024, 04:29:34 pm ---Горелка, не се дразни, че ще сменя риториката и ще млъкнеш.
Започваш да ме дразниш с дразнене и говорене напук. Мишка такава...
--- Край на цитат ---
Аре стига бе... Пак ли ще се върнеш към "Да здраствует мой бог Путин!" в началото на всяко изказване? :)
Колкото и да не те кефи - истината е такава: ти ще одереш някой и ще влезеш в затвора. Путин нападна Украйна и ще си носи последиците. Лошото е че точно той едва ли ще ги отнесе, но целокупната ватнишка кошара и в момента отнася негативите, и ще продъжи да ги отнася десетилетия след края (какъвто и да е той) на тази авантюра.
П.С. Да го разбирам че заравянето на томахавките само ми се е привидяло...
EDM electronics:
Горелка,
ако така се дразниш напук пред мен, ще те подпра с коляно. И после ще си траеш..
Нещастник....
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 29, 2024, 04:38:04 pm ---Горелка,
ако така се дразниш напук пред мен, ще те подпра с коляно. И после ще си траеш..
Нещастник....
--- Край на цитат ---
Неее... на тая мотика втори път не стъпвам... :) Обиждай колкото ти позволява възпитанието, аз съм имунизиран :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия