Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 28, 2024, 08:46:33 am ---... с моя идеологически политически съмишленик Витан, който познавам много добре лично - имали сме не една работни технически срещи ;).
--- Край на цитат ---
След тези думи в главата ми не знам защо почнаха да се въртят кадри от сериала "Ало Ало"... :)
А също така крилатата фраза на Мишел от Съпротивата: "Слушайте внимателно, няма да повтарям!"
ЕДМ-е, ние слушаме много внимателно, не е нужно да повтаряш :)
И за да не приказваме само празни приказки - какво мисли една рускиня, живееща почти 30 години в Молдова за това, което се случва там: https://www.facebook.com/100080690904522/videos/339641872171119
Хората там с право се опасяват, че може да се окаже че държавата им е пълна с фашисти, и може да дойдат да ги освобождават и там.
epwpixieq-1:
--- Цитат на: VITAN в Август 27, 2024, 11:07:15 pm ---Деде-та, учете се от: Дедушка PeisSan ( https://x.com/peissan1 )
Чтобы напугать Сталина, американцы расхреначили два японских города. Вопрос, кого они расхреначат на этот раз, чтобы напугать Путина?
,,,
--- Край на цитат ---
VITAN, може да трябва да започна да пускам директно текстове на Англииски, поне да има балансираност с текстовете които вие пускате на Руски, понеже виждатели трябва да има равнопоствен диалог ;D
За съжаление обаче, вашите Руски, обикновенно копирани, препрати (доста плитки интелектурално) мога безпробелно да ги разбера, но вие моите Англииски оригинални излеяния със сигурност няма как да ги разберете, понеже могат да бъдат написани така че и най-добрите електронно-преводачески системи ще се объркат ;D
Виждате ли идеята на езика не е самия език, дали Руски, Англииски, Френски, Китайски, Български, Латински и тъй нататък, а възможностите които определен език дава за развитие на идеите и моделирането на света който той представя. Интелигентните хора (неосъзнато) винаги ще се агрегират към езика който им позволява да научават и разбират повече и които им дава възможност да развиват своя интелектуален потенциал.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Август 28, 2024, 09:37:49 am ---След тези думи в главата ми не знам защо почнаха да се въртят кадри от сериала "Ало Ало"... :)
--- Край на цитат ---
Аз знам, щи кажа... :)
Пак си прекалил с алкохола. :)
Но забелязвам и положителна промяна, въпреки вътрешните гласове и картини, които те безпокоят.
Няма ги вече онези изхвърльощини, как си пиел, как си купувал жива бира от Витошка, как сп. Плейбой не било за селяни, ами било най-висша форма изкуство за лъснибастуни :), не си мислиш вече, че градския ти начин на живот е нещо по от ония дето карат Жигулита. :)
Поне извлече някаква полза от общуването с мен.
За рогите съм ти казвал....
juliang:
Кат спомена Плейбой... мернах материала преди време, ма се беше кротнал, ама щом го споменаваш...
Украински модел, загубил окото си при ватнишки бомбардировки, отново събра сили да излезе на корицата на украинския Плейбой:
Разбери го, ЕДМ-чо... срещу всяка твоя дума мога да извадя 100, при това смислени и всеки път различни. А ти въртиш една и съща плоча... :)
EDM electronics:
Ей тая да ти дойде снаха у къщи, бая приятели ще ви идват на гост. :)
Ама един ден ще се окаже, че харизаното ти апартаментче го е ипотекирала, да си купува Ай-фони и да ходи по дискотеки.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия