Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (841/919) > >>

EDM electronics:
Неблагодарник Кузмов,
след като днес нагло излъга, че съм триел постове, а аз не съм правил това невър  ;),
наблюдава форума зад пердето, гузен за греха си - набеждава в извършване на форумно престъпление  :),
си подви опашката, като истински страхливец  :), също като неолиберален мишок съ скри.

Внимавайте какви ги приказвате, че не само тегля на везната всяка дума, ами и много помня, особено простотиите. После ще се чудите, защо този бумеранг ме удари по главата.

"Наяла съ въшката и излезнала на челото"   :)
Мисли си, че Модератора като кара Жигула, ги яде доматито с коловете и пасе патки...  :)
Не забравяй времената, га трамбоваше по тепетата с цървула и гумения галош...  :)

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Август 27, 2024, 08:54:50 pm ---Неблагодарник Кузмов,
след като днес нагло излъга...

--- Край на цитат ---

Та ти във всеки втори пост (преди да разбереш че с мен е по-добре да не се занимаваш) ЛЪЖЕШЕ НАЙ-НАГЛО че съм 6-так и съм член на БКП! Я са виж ти първо, преди да скачаш на другите. Ма то си ти е и в кръвта това явно...
Че и написал "Модератора" с главна буква... Наполеончо мамин... :)

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Август 27, 2024, 09:30:07 pm ---ЛЪЖЕШЕ НАЙ-НАГЛО че съм 6-так и съм член на БКП!
--- Край на цитат ---
ДС без БКП !?
Ты глянь !

И ако не си 6-так, то на 1-во? Аа, да, на 7-мо.
Типичен 6-так си, за другото не знам.

EDM electronics:
Аз казах ли ви, че Неблагодарник Кузмов е един интригант.
Направи интригата и се покри, притаил се е до отмине бурята.  :)
Той следи форума през 10 мин. Хич и не му е интересно в бунгалото, много му е тъпо.

Сега трябва заради него Дядо Мраз да го отнесе.  :)

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Август 27, 2024, 09:53:02 pm ---ДС без БКП !?
Ты глянь !

И ако не си 6-так, то на 1-во? Аа, да, на 7-мо.
Типичен 6-так си, за другото не знам.

--- Край на цитат ---

Ми кат не знаеш к'во се обаждаш? :)

ЕДМ-е, учи се от Витко как се прави. Винаги може да каже че не е твърдял нещо, а само е имал догадки... А ти с твоите категорични твърдения се излагш на всяка крачка... :)

И отново - за да не съм офтопик, искам да споделя с уважаемата аудитория едно клипче : https://www.facebook.com/share/v/kmotQ6YHcTe62Bs9/
Изводите за настроенията и намеренията в Молдова оставям на вас...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия