Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
h2motor:
VITAN, 15 хиляди ракети, все ще ги свършат някога...
EDM electronics:
Горелката е изключително заблуден, но не случайно, а болестно състояние, което е придобил от западната пропаганда.
Той се опитва да налага западната заблуда и у форума, но за нещастие попадна на мен.
Той разправяше какви "високотехнологични" западни заводи строели, как правили винкелчета и железца за "световно известната" марка Икея и как това го нямало по времето на Бай Тодор.
Той иска да наложи мнението, че едни прости винкелчета - крака за маси и арматура за мебели са по-високотехнологични от заводите за металорежещи машини в миналото.
Аз му разправям, че навремето в АПК-Ленин-Сливен по селата в стопанските дворове имаше цехове в които навиваха, балансираха и правеха двигатели Фанук към завод Победа-Сливен. Той обаче нали е мръсен инат - вика не е вярно.
Мой роднина беше шеф на такъв цех. Да дойде при мен, да ги запозная, поне и той е същия соросоид кът него и съм му драснал чертата от години. Аз не мога да си позволя да общувам с хора, като Горелката , освен по принуда. С такива просто няма какво да си кажа. Рано или късно ще се хванем за гушите.
По повод нападението на Русия върху България, също като в Украйна:
На Русия не и трябват територии, защото и без това нейните са й твърде големи за охрана.
Русия единствено може да нападне България, ако се появи прецедента в ЛНР и ДНР.
Примерно София започне да обстрелва Сливен, защото тука родовете са хайдутски и партизански.
Нали така САЩ нападна Югославия.
Иначе по повод настроенията и как valex би брал големи ядове с мен при един конфликт с Русия:
Скоро попитах един офицер от Пловдив по повод американската военна база:
- как се отнасят американците към вас? - като с васали. Не са груби, но от контекста на общуване се разбира, че те диктуват музиката и оркестъра, ние сме просто един обслужващ персонал.
- А какви са настроенията на войската, те натовски настроени ли са, като valex, или русофилски? - сам си прави изводите какви са им настроенията: на 6-ти май имаме празник и в ресторанта се пяха руски революционни песни от обслужващата американците българска войска.
Та отсега ви го казвам:
Ако в България пламне подобен конфликт, аз няма да си поплювам. Аз за американците няма да се бия и този който ми издаде подобна заповед, ако не го изям жив със зъби, ще го респектирам с оръжие.
Мисля е станала ясна позицията ми и то имайте предвид, че тя не е само моя, сондирал съм мнение на маса народ, който е солидарен с мен. Буквално ви говоря за военен преврат при едно такова ва-банк развитие на нещата. Така че сами решавайте.
По-добре бъдете по-умерени с изказванията, защото могат да ви струват скъпо при определени условия. По-снишено, по-скромно, не се прави на големия военен, не се прави на много боеспособен, ще ти се стричи сакъза в даден момент.
h2motor:
EDM electronics, само българи могат да гарантират сигурноста на България, никакви чужденци не могат. Тези бази не ти гарантират сигурност, те гарантират несигурност и само могат да те набутат във война. Никой няма да питат ако почнат да изстрелват неща по военни обекти от друга страна, а тя ще отговори и ударите ще са по наша територия. Не мога да разбера как може толкова да им е чуждо мисленето на добре възпитаните хора, заслужават си боя. Виж днес като ги подпукаха леко по масирано как млъкнаха като задници. Утре руснаците ще са наясно че могат да удрят техни бази при това много успешно, те не са онези с налъмите и ръждясалите калашници, там е фрашкано с оръжие и не са решили не са ги подпукали. Резултата какъв ще е ? - Медийно мълчание, ботовете ще бъгнат щото на тях това им е силата. Продали им руснаците технологията на СУРА, защото онези са ги увещавали че им трябва да борят ураганите. Бъди сигурен че те знаят как да я спрат.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 26, 2024, 01:44:53 pm ---Аз му разправям, че навремето в АПК-Ленин-Сливен по селата в стопанските дворове имаше цехове в които навиваха, балансираха и правеха двигатели Фанук към завод Победа-Сливен. Той обаче нали е мръсен инат - вика не е вярно.
--- Край на цитат ---
Изключително високотехнолгично производство - да навиваш ел.двигатели. И пак повтарям - това се е случвало когато ти си ходел прав под масата, така че айде да не ми го обясняваш с тон, като че ли сам лично си го виждал. Попаднала му някаква брошура писана от партийния секретар на завода, и той веднага я приема за чистата истина...
Поне пусни едно търсене в Гугъла и виж как е изглеждал тоя завод, и го сравни със снимките които аз ти пускам. Снимки, правено лично от мен, на реални обекти, а не приказки на партийни функционери.
И погледни портфолиото на поне една компания в БГ - така просто, с образователна цел: https://xn--80ab3bif.bg/business/company/%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B8%D1%81-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B5%D0%BE%D0%BE%D0%B4
Или тази: https://xn--80ab3bif.bg/business/company/%D1%84%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B5%D0%BE%D0%BE%D0%B4
За намотаване на жици на мотори ще ми говори...
Е ти реални снимка да видиш от какви форми за печене ядеш хляб и закуски - няма нищо общо с рекламите на щандовете:
Досещаш се кой е обекта, нали? :)
--- Цитат на: EDM electronics в Август 26, 2024, 01:44:53 pm ---На Русия не и трябват територии, защото и без това нейните са й твърде големи за охрана.
Русия единствено може да нападне България, ако се появи прецедента в ЛНР и ДНР.
Примерно София започне да обстрелва Сливен, защото тука родовете са хайдутски и партизански.
Нали така САЩ нападна Югославия.
--- Край на цитат ---
И САЩ провде референдум в Сърбия да стане 51-я щат на САЩ? Раздаде им американски паспорти? Развя американското знаме на сръбския парламент? Въведе оакто оснвна валута щатския долар?
Така че айде не прави тъпи сравнения.
--- Цитат на: EDM electronics в Август 26, 2024, 01:44:53 pm ---...на 6-ти май имаме празник и в ресторанта се пяха руски революционни песни от обслужващата американците българска войска.
--- Край на цитат ---
Български офицери пеят руски песни в ресторанта - прекрасно... повод за национална гордост :)
--- Цитат на: EDM electronics в Август 26, 2024, 01:44:53 pm ---... Ако в България пламне подобен конфликт, аз няма да си поплювам. Аз за американците няма да се бия и този който ми издаде подобна заповед, ако не го изям жив със зъби, ще го респектирам с оръжие.
--- Край на цитат ---
На кой си притрябвал с твоите армейски умения? Та ти не знаеш от коя страна се държи автомата... само ще пречиш.
--- Цитат на: EDM electronics в Август 26, 2024, 01:44:53 pm ---Мисля е станала ясна позицията ми и то имайте предвид, че тя не е само моя, сондирал съм мнение на маса народ, който е солидарен с мен. Буквално ви говоря за военен преврат при едно такова ва-банк развитие на нещата. Така че сами решавайте.
По-добре бъдете по-умерени с изказванията, защото могат да ви струват скъпо при определени условия. По-снишено, по-скромно, не се прави на големия военен, не се прави на много боеспособен, ще ти се стричи сакъза в даден момент.
--- Край на цитат ---
Ако беше викал по-активно на сбирките на Костя Копейкин, можеше да те вземат в делегацията: https://www.dnes.bg/politika/2024/08/26/kostadinov-e-v-moskva-za-forum-na-briks.618210 На същия акъл като тях си.
--- Цитат на: h2motor в Август 26, 2024, 02:22:58 pm ---... Никой няма да питат ако почнат да изстрелват неща по военни обекти от друга страна, а тя ще отговори и ударите ще са по наша територия.
--- Край на цитат ---
В тези бази няма никакво нападателно оръжие. На практика в България никъде няма такова оръжие.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Август 26, 2024, 02:54:16 pm ---И САЩ провде референдум в Сърбия да стане 51-я щат на САЩ? Раздаде им американски паспорти? Развя американското знаме на сръбския парламент? Въведе оакто оснвна валута щатския долар?
Така че айде не прави тъпи сравнения.
--- Край на цитат ---
Да, точно така стана.
Първо Сърбия не може да стане американска държава, защото сърбите ще ритат яко американците - те ги мразят повече от мен. Разговарял съм със сърби и съм напълно солидарен с тях.
Второ отцепената територия от Югославия, ако беше в непосредствена близост до САЩ мноооооого отдавна щеше да стане американска територия по повод и без повод или по измислен повод - президента е диктатор.
Справка Мексико. САЩ нападат Мексико и анексират половината от територията на Мексико. Те никога не са се притеснявали от думата "анексия".
https://pogled.info/svetoven/amerika/kak-sasht-otkradnaha-teritoriyata-ot-okean-do-okean.115988
САЩ анексират и 8-те хавайски острова през 1898 г.
ЛНР и ДНР се присъединиха към Русия след като първо придобиха независимост по международното право на самоопределение, подобно на прецедента с югославските републики и чак тогава се присъединиха към Русия с референдум по аналог на ГДР към ГФР. Няма нищо непознато от това, което прави запада. Сега, че на тебе не ти е много пипето е друг въпрос.
На кой ги разправяш тия работи, соросоидино?
Объркал си адреса.
Аз казах ли ви, че ще разпирдушиня цялата неолиберална зараза от форума?
Откакто русофобията стана тема № 1 по всички колониални медии и се прехвърли тук във форума - вие ми бръкнахте в гъза.
Сега ще ядете калая.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия