Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
Преди малко фейса ми пусна една картинка, която сикам да споделя с вас:
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Август 24, 2024, 06:11:18 pm ---Преди малко фейса ми пусна една картинка, която сикам да споделя с вас:
--- Край на цитат ---
И аз искам да споделя с вас една мисъл. Да ви я пусна върху главата.
При някого тя ще отскочи, но някъде ще бъде осъзната:
1. СССР се развали, защото на народа му писна от двойните стандарти!
2. Елита за себе си имаше 1 стандарт (всичко ми е позволено), а за народа друг (малко неща са ви позволени).
3. Същото сега се получава на Запад: содомитите са новите светци и т.н. (справки откриването на Олимпиадата в Париж).
4. Духовните закони са като физическите (като закона за гравитацията) - валидни са за всички и навсякъде...
P.s.
"...При рязко повишаване на нивото на конфликта Западът ще получи мотив да вкара редовни войски на НАТО на украинска територия и вероятно ще предаде на Киев „мръсна бомба“, съгласно британския сценарий...." Боян Чуков
Ksurnev:
Джул, аз съм бил на тази улица, около 100 м надолу е Дунав.
Ама на твоята снимка не виждам изплашени хора.
Витя, Духовните закони са като физическите (като закона за гравитацията) - валидни са за всички и навсякъде...
"Закона за гравитацията - всичко пада надолу" 8) 8) 8)
Ksurnev:
ИЗВИНЕТЕ, Вълтава.
h2motor:
Как ще видиш изплашени хора, това е активно мероприятие както се казва и е съгласувано със САЩ. Целта му е била да покажат на германците, че ако подскачат и не искат да плащат заемите по плана Маршал, ще ги дадат на СССР, а ще ги замести Чехословакия. После Германия изнася Мерцедеси и БМВ за милиарди всяка година и какво внася срещу тях - нищо. По едно време се натрупа голяма сума и Германия подписа че забравя за тези пари, подариха ги на САЩ.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия