Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (824/919) > >>

VITAN:
https://www.youtube.com/v/g11KHAUeRUk

В США с ужасом осознали к чему их привели игнорирования договорённостей по ЯО

Ммдааа... скоро единствената валута в света ще бъде brute force! И тя няма да е у uncle Sam
(мога да изсипя още тон доказателства).

Ноо, хората на Жужи и самият той мислят, че силата е на страната на меките евроатлантически китки:

ПП ще сваля забраната на ЛГБТ пропагада в училище с нови поправки в закона.

https://dnes.dir.bg/politika/pp-shte-svalya-zabranata-za-lgbt-propaganda-v-uchilishte-s-novi-popravki-v-zakona

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Август 23, 2024, 12:00:06 pm ---В США с ужасом осознали к чему их привели игнорирования договорённостей по ЯО

Ммдааа... скоро единствената валута в света ще бъде brute force! И тя няма да е у uncle Sam
(мога да изсипя още тон доказателства).

Ноо, хората на Жужи и самият той мислят, че силата е на страната на меките евроатлантически китки:

--- Край на цитат ---

Витко, всички виждаме силата на това ядрено оръжие. НИКОЙ няма да го използва, не го ли разбра това нещо? 1 200 квадратни километра изконно руска територия се намират във вражеска окупация... и все още не е време за изпозлване на това оръжие на възмездието?
Кога джуджето ще реши че "червената линия" е пресечена и е време да се ползва ядрено оръжие? Като украинците почукат с ритници на вратата на Кремъл ли? :)

Михаил Кузмов:

--- Цитат на: VITAN
ПП ще сваля забраната на ЛГБТ пропагада в училище с нови поправки
[/quote ---  изглеждаш ми доволен от това
--- Край на цитат ---

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Август 23, 2024, 01:12:43 pm ---Кога джуджето ще реши че "червената линия" е пресечена и е време да се ползва ядрено оръжие?
--- Край на цитат ---
Има си Русия ядрена доктрина. Там пише: 3 пристанища или 3 летища...

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Август 23, 2024, 01:48:57 pm ---[/quote author=VITAN
ПП ще сваля забраната на ЛГБТ пропагада в училище с нови поправки
  изглеждаш ми доволен от това

--- Край на цитат ---
Ходи на доктор. Не подценявай старческата неадекватност. Може да се окаже нещо сериозно.

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Август 23, 2024, 02:02:05 pm ---Има си Русия ядрена доктрина. Там пише: 3 пристанища или 3 летища...

--- Край на цитат ---
Мисля че само за тази година мога да изброя повече от 3 атакувани руски летища... едното още догаря... :)
Също така едва ли ще ми е особен проблем да изброя 3 пристанища - отново едното догаря в момента...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия