Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
Ksurnev:
Джул, казах нещо за долния край на родопската каба гайда, не ме карай дати го кажа директно.
h2motor:
juliang, има клипове с екшън камери пуснати от тези от ВСУ, на тях се вижда че няма жива душа, има хубави сгради не като тези от другата страна на границата и са празни няма никой, всички са евакуирани. Не се вижда и едно куче или коте по улиците. Искате ли линкове ?
Тези руски военни които са тръгнали за там го правят на своя глава, по своя инициатива, ако има такива. Така си помислих след като гледах клиповете. Не се чува нито един изстрел, там няма хора със сигурност, много е тихо.
Михаил Кузмов:
Аз пък чета че рашънс направили огнен ад, пробив, и всеки момент щели да обърнат в бяг нахалниците! Това от пропуските! А ся, кой лъже?
h2motor:
Михаил Кузмов, на тези с екшън камерите. Няма причина да не им се вярва, самите клипове не са правени с надписи, рисувана картинка, наистина те са ги пуснали. Странното е че дори едно куче или котка няма, явно и кучетата и котките са евакуирани. Имам предчуствието че тези няма да оцелеят дълго време, там може да се използва някакво оръжие за масово поражение срещу тях или кой знае.
Михаил Кузмов:
Нали се сещаш че използването на ОМП, ще отврати и съюзниците на рашънс?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия