Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Август 16, 2024, 08:59:34 pm ---Двама от синковците май са баш на възраст да ги привикат в армията като руски граждани... честито на печелившите, изключително благоприятен момент са избрали...
--- Край на цитат ---
Ай още 1 неадекват.
Да се изходи.
Веднага.
Без значение за какво.
Послепис: Паспортите на руските граждани са червени. На тия бяха светлосини. Само това би трябвало да те накара да се заслушаш за какво иде реч...
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Август 16, 2024, 09:02:02 pm ---Послепис: Паспортите на руските граждани са червени. На тия бяха светлосини. Само това би трябвало да те накара да се заслушаш за какво иде реч...
--- Край на цитат ---
Аз се заслушах, а ти? 02:10 (не знам как да дам линк към времето) - "в дальнейшее члени семьи намерени получить гражданство". А как получиш гражданство така отиваш да си отбиеш задължителната военна служба. Таткото мое и да я икономиса, щот е дъртичък, ма синовеците - няма измъкване.
Витко, за разлика от теб аз нямам органична неприязъм към какъвто и да било източник на информация - повярвай ми, щом го казвам, значи съм го чул.
Толкоз по въпроса за неадекватите...
VITAN:
Послено ограмотяване, преди да повикам санитарите.
1. "в дальнейшее члени семьи намерени получить гражданство"
Т.е. никак не сега.
2. "А как получиш гражданство така отиваш да си отбиеш задължителната военна служба."
Кое ще рече, че ако не им се падне случйно по случайност да служат на 20 км. от Държава_404 и от там не са получили заповед от Запад, да се самоубият, нападайки Раша - нищо няма да им се случи на тия войничета...
3. Къде е трагедията, че не я виждам?!
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Август 16, 2024, 09:24:04 pm ---3. Къде е трагедията, че не я виждам?!
--- Край на цитат ---
Ми виж я:
Не смея да тъврдя че е на 100% сигурно, но слуховете говорят че вътре са били точно срочници... 400+ душички. На волфрамовите топчета на HIMARS-а им е все тая дали имат договори или нямат...
VITAN:
Няма ли кой да разтика от тука тоя спамър?!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия