Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (807/919) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Август 16, 2024, 10:15:50 am ---Попа, както и ти можете да получите ватнишко гражданство изключително лесно: https://www.garant.ru/news/1668173/Що не кандидатстваш? :)

--- Край на цитат ---

Посочи в коя от хипотезите на президентския указ попадам аз, че да мога да взема руско гражданство?

Аз като ти казвах, че си тъпа система, ти се обиждаше.
Не е въпрос само нещо така да хвърлиш в пространството, като пропаганда, то трябва да е истина.

Нали съм ти казал, че моето административно задължение тук е: да следя за лъжи, изхвърлии и на който му залепне гъза за тавана на Мазето, да го остържа оттам със старата, ръждива, ямболска мотика  ;) на баща ми.  :D

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Август 16, 2024, 01:19:19 pm ---Посочи в коя от хипотезите на президентския указ попадам аз, че да мога да взема руско гражданство?

--- Край на цитат ---
Точно под това което си цитирал е обяснено. Или четеш само първото изречние от поста? Да направим втори опит, малко по-видим... :)

--- Цитат ---Одновременно подписан указ Президента РФ от 4 января 2024 г. № 10, которым установлен упрощенный порядок приема в гражданство РФ иностранных граждан, заключивших в период проведения СВО контракт о прохождении военной службы в Вооруженных Силах РФ или воинских формированиях либо уже проходящих такую военную службу
--- Край на цитат ---
СВО-то още не е приключило, така че имаш още малко време. Само едно договорче подписваш, и имаш гражданство. Че и заплатата била хубава...
И понеже аз обичам да се опирам на оригинали на документи, а не на приказки на Киро Брейка - официален документ: http://publication.pravo.gov.ru/document/0001202401040001

--- Цитат на: EDM electronics в Август 16, 2024, 01:19:19 pm ---... да го остържа оттам със старата, ръждива, ямболска мотика  ;) на баща ми.  :D

--- Край на цитат ---

Тая мотика много почна да я настъпваш... :)

VITAN:
Kid,

На тебе какъв ти е проблема изобщо?! На фронта в Курска област бият полски танкове с изцяло полски екипажи... Бият ингилизи, американци, латиноси, аве каквото се сетиш!

Изобщо, какъв ти е проблема?!

Ай, имало проблем у Раша? У САЩ падна един мост от удар с кораб и за седмица му направиха 3D (уууау!) модел/снимка - за да разберат, как да го извадят. На ден милиони загуби.
Не чух, да са го извадили като парчета, да не пречи на корабоплаването.
Не чух и да са направили нов! Метален, но "дантелен".

За 1 седмица има-няма ремонтираха ултра-тежкият участък на Кримският мост.
И за сведение на кухите лейки, трудността на Кримският мост освен ледохода на пролет, е най-вече, че няма твърдо дъно. Трябва да забивате много на брой много дълги колони в дъното...

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Август 16, 2024, 01:56:13 pm ---.... На фронта в Курска област бият полски танкове с изцяло полски екипажи... Бият ингилизи, американци, латиноси, аве каквото се сетиш!

--- Край на цитат ---
Егати ОДКБ-то... НАТО е на руска територия, но всички се правят на неразбрали... :)

Михаил Кузмов:

❗️ Обращаемся к военнослужащим российской армии.

Ваши политруки, сидя в теплом тылу, настойчиво рекомендуют не сдаваться в плен, а подорваться на своей же гранате. Но солдаты РФ сотнями игнорируют преступный приказ, выбирая жить, а не погибнуть за новую медальку полкана или очередной особняк Герасимова.

Это решение — здоровая альтернатива бездумной смерти.

▪️Призываем всех военнослужащих ВС РФ добровольно сдаваться в плен ВСУ, как это сделали ваши товарищи. А для тех, у кого есть желание продолжить воевать за нормальное будущее для России — остается железная опция присоединиться к Легиону. Мы готовы общаться с каждым, кто изъявит желание обернуть оружие на Кремль.

История учит, что когда народ теряет веру в "правителей", он выбирает свободу. И, кажется, этот момент уже настал. Пиши нам: http://t.me/lsr_official_bot

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия