Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 13, 2024, 11:06:23 pm ---... набутай си ги хууууубууу навътре в авроатлантическия отвор и двете руски парчета :)
--- Край на цитат ---
Доста евроатлантически интереси имаш... и ги демонстрираш със завидно постоянсто... :)
Михаил Кузмов:
Аз батко Джул, най се притеснявам, какво ще стане с мен, като ми стрича сакъза! Сега търся из фолклора на сливенските села, какво аджеба значи това? Ти нещо да си уведомен, като по си имаш лаф с модератора?
juliang:
Срамота, да не знаеш тези изконно български думи... :) Обаче американския ти фес го дразни... Копейкови истории...
А иначе означава да ти се пресече, да ти се разпадне дъвката докато я дъвчеш...
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Август 14, 2024, 12:03:03 am ---Обаче американския ти фес го дразни... Копейкови истории...
--- Край на цитат ---
Копейкин прекали, не разбира чиляка от евро-атлантически ценности.
Педофилите го дразнели:
Костадин Костадинов: Педофилите прекалиха!
https://www.big5.bg/2024/08/14/%d0%ba%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b4%d0%b8%d0%bd-%d0%ba%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%bf%d0%b5%d0%b4%d0%be%d1%84%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%ba/
....Педофилите вече прекалиха! В четвъртък ще протестират за налагане на вето на закона, забраняващ хомосексуалната пропаганда в училищата и детските градини. Организирали са се в 18.30 ч. пред президентството – това е картинка от призив за техния протест.
Е, аз също ще изляза на протест! Само че на протест в защита на нормалността, на семейството и на децата! Защото не мога повече да гледам как няколко десетки грантомотивирани стипендианти на „Америка за България“ нагло претендират да имат правото да посягат с нечистите си пръсти към телата и душите на децата ни! Крайно време е да покажем, че България е нормална държава, и това никога няма да се промени.
Аз ще изляза също в четвъртък, също в 18.30 ч., само че на триъгълника пред бившия Партиен дом. Ще изляза сам, като гражданин, мъж и баща! Няма да правя партиен протест, защото в тази битка за защита на нормалността нямаме право да се делим. Който мисли като мен, е добре дошъл до мен!...
П.п. Жужи, отивай да го контрапротестираш! Какво си мисли тоя, къде се намира?! Позори Брюксел!
П.п.2
Има риск космическият кораб на Boeing да излезе извън контрол и да се разбие в МКС
Течовете на хелий засягат тласкащите устройства на "Старлайнер"
https://it.dir.bg/tehnologii/ima-risk-kosmicheskiyat-korab-na-boeing-da-izleze-izvan-kontrol-i-da-se-razbie-v-mks
EDM electronics:
Притеснен съм - много, и "искрено" загрижен: ;)
Американския фес :D родом от Асеновград /със съмнение преди това да е носил турски фес, предвид района на произход ;)/ прекара цялата островна отпуска във форума. :)
Не знам на какво го отдава това - на скука ли, на душевен дискомфорт ли, или щото иска някой да му завижда за някакъв неизвестен кенефен бизнес.
Просто факт и парадокс....нищо друго... :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия