Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Август 12, 2024, 09:14:08 pm ---Разликата между тъпият пропагандист и умният е в това,
как се отнасят към обективно доказуемите факти, които му се предоставят.
--- Край на цитат ---
Аз виждам от теб само приказки на "говорещи глави", а не факти.
Факта е че некъв Часов Яр го дъвчат вече трети месец, наступа към Харков се спихна, а украинците чукат на вратата на Курск... долара си стои както си беше въпреки че вече не е петродолар, Текас е още в състава на САЩ, няма затвори за неваксинирани и все още не можеш да се свържеш по блутут с чиповете дет са ти ги сложили в тялото.
Па ти си живей във филмите, в които сам се вкарваш.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Август 12, 2024, 09:59:17 pm ---Аз виждам от теб само приказки на "говорещи глави", а не факти.
Факта е че некъв Часов Яр го дъвчат вече трети месец, наступа към Харков се спихна, а украинците чукат на вратата на Курск... долара си стои както си беше въпреки че вече не е петродолар, Текас е още в състава на САЩ, няма затвори за неваксинирани и все още не можеш да се свържеш по блутут с чиповете дет са ти ги сложили в тялото.
Па ти си живей във филмите, в които сам се вкарваш.
--- Край на цитат ---
А Путин живее умрял във фризера с главата надолу, но денем излиза и ходи на работа. :)
"Присмял се хърбел на щърбел"
Михаил Кузмов:
Това последното го папагалстваш нучено от мен! Когато се присмя на Макарон, ти го написах! Ставаш за папагал! Дай сега някоя от твоите мантри и ТРИЙ!
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Август 12, 2024, 09:14:08 pm ---... Ако исках да гледам bTV, NOVA и пр. информационни WC-та, щях да си пусна телевизор...
P.s. Мерси за напомнянето: https://rutube.ru/video/3350a94bb69e452834fd3a6ff541abf0/
Експерти на куп...
--- Край на цитат ---
--- Цитат ---Zvezda is a Russian state-owned nationwide TV network run by the Russian Ministry of Defence.
--- Край на цитат ---
Със същия успех можеш да слушаш Конашенков... аз не виждам никаква разлика.
И малко хумор относно случващото се в Курска област :) https://www.facebook.com/reel/448167867682332
EDM electronics:
Кузмов, мисля, че вече започваш да прекаляваш.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия