Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Август 08, 2024, 12:27:16 pm ---И кое от казаното от мен е смешно?
--- Край на цитат ---
"Смешно" е най-меко казано, винаги казаното от теб е глупаво. :)
Аз едно умно нещо не съм чул от теб, от всичките ти 6 000 поста.
Само си дай сметка, че твоето мнение по тия въпроси е единствено, дори колегата epwpixieq-1, който е живял 25 г. в САЩ ти се учудва на промития мозък. Навремето като си бил комсомолски секретар си бил сощия със суперлативите ти за СССР.
Освен Кузмов никой друг не ти възприема глупостите и разсъжденията по обясними причини - той се поамериканчил и си пратил децата там да им робуват и изисква от всички нас стойка равнис-мирно да си търпим американските окови - те да са добре само, той за останите го боли ч...па. :)
juliang:
--- Цитат на: epwpixieq-1 в Август 08, 2024, 06:58:30 pm ---Ето точно тук ви е неразбирането. Мислите си че когато някой не вижда това което вие виждате, значи защитава коренно противна теза, в този случай "държавната" администрация. Това показва точно неразбиране на гледната точка.
--- Край на цитат ---
Аз казвам че държавната администрация в САЩ е ПО ЕФЕКТИВНА от подобните структури в много други държави. А това че някой казва "това е неефективно" без да посочва алтернатива за мен също е смешно.
Да, съгласен съм - има още много какво да се желае, но това е валидно за всяка една структура, независимо държавна или частна, независимо в САЩ, Русия или България.
juliang:
И една снимка за лека нощ.... че темата много се измести... :)
Михаил Кузмов:
Медведев заплаши Германия, че руски танкове могат да се появят край Райхстага
https://f7td5.app.goo.gl/ZGGrtn
Изпратено чрез @upday Тоя плаши но не казват на колко водки е бил!
EDM electronics:
Аз не се притеснявам за германците.
Той valex ще отиде с гаубицата и ще ги разбие тия мръсни руснаци, ще я закара с Мерцедеса на бойното поле. :)
Руснаците са лоши, защото не могат да правят Мерцедеси. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия