Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (783/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Август 01, 2024, 02:26:07 pm ---Говориш именно за западните църкви. Да, аз с очите си съм виждал, с ушите си съм чувал от първо лице за педерастията и педофилията на католиците. Мога да разкажа много брутални истории. Изпитвал съм отвращение от тях. Но всичко при тях е едно лицемерие - и религията. Не че няма вярващи хора, но дори и народите им са с лъжовна вяра. Запада е завладян от религията на сатанизма и глобализма.

--- Край на цитат ---

Отпусни малко правилата на файъруол-а, с който филтрираш информацията влизаща в мозъка ти. Абсолютен кон с капаци си. За теб всичко е само черно и бяло. Приеми най-накрая действителността:
https://www.youtube.com/v/VR9By9WXWmQ

--- Цитат на: EDM electronics в Август 01, 2024, 02:26:07 pm ---Впрочем и ти си част от тази антицивилизационна религия. Факт е, че винаги защитаваш най-пошлото и уродското, винаги намираш някакви абсурдно идиотски аргументи, че чак си давам сметка, как си губя времето с такива изгубени души, живели напразно, нищо не научили от живота.

--- Край на цитат ---
Вижда се кой не е научил нищо от живота. Именно ти живееш в един измислен от теб самия свят. Яростно отричаш всичко, което не се вписва в твоето виждане.

--- Цитат на: EDM electronics в Август 01, 2024, 02:26:07 pm ---Няма нищо общо. Тайната вечеря няма общо с която и да било църква, а тези уроди на които ти си станал морален стожер, заедно с техните куратори се изгавриха с вярващите хора, не с църквата.

--- Край на цитат ---
Не мога да разбера какво общо има Тайната вечеря и църквата с олимпиадата. И точно ти да ми говориш за вяра и Бог, докато съвсем съзнателно лъжеш и се кланяш на един сатрап, наричайки го Бог - това изобщо не е поведение на вярващ. Но какво ли се чудя - няма да ти е за пръв път да се преобуваш в полет. те 10-те заповеди са само пожелателни, нали?

--- Цитат на: EDM electronics в Август 01, 2024, 02:26:07 pm ---Понятието "чорбаджии" не е родено по времето на соца.
Най-големите врагове на народа по времето на турското робство са били чорбаджиите. Чрез тях султана е упражнявал властта си над 450 г.

--- Край на цитат ---
Пак се опитваш да предсатвиш нещата като абсолютно бели и черни. Дори самото Баташко клане - къде са костите от това клане? В ЦЪРКВА!!! Не в джамия, а в ЦЪРКВА.

Има ли идея къде е отпечатано първото стихотворение на Христо Ботев? Във вестник "Гайда", през 1867 година ако не се лъжа. Български вестник, издаван в Цариград! Не в "Хюриет" или в "Хабер", а в "Гайда"!
Как Ботев е заминал за Одеса да учи? Може би нелегално е избягал през границата? Разбираш ли че българите са имали свободата да се придвижват не само из цялата територия на Османската империя, ами и свободно да я напускат и да се връщат в нея. На практика са били по-свободни от нещастните ватенки сега, в 21-ви век... :)

--- Цитат на: EDM electronics в Август 01, 2024, 02:26:07 pm ---Отново се опитваш с прости манипулации, да изопачиш фактите. Типично за хора, като теб.

--- Край на цитат ---
А ти спред мен си или доста неграмотен, или така яростно си се "форматирал", че си изтрил всичко, което не пасва на виждането ти за света, историята и изобщо всичко...

Михаил Кузмов:
https://epicenter.bg/article/Buntovnitsite-v-Mali--koito-razgromiha--quot-Vagner-quot--razvyavat-ukrainskoto-zname/357335/7/0            Въх!
Слава на Украйна!

Ksurnev:
121 години от Илинденското възстание!!!
Слава на Кузмов :P

Михаил Кузмов:
Благодаря Коце!

EDM electronics:
Слава на Кузмов и той благодаря....   :)

Първо не разбирам, какво славно има в Кузмов - сигурно, че е лапал комунистически кифтаци, га другите са яли боб и праз  ;), а той от "благодарност" сега вика - ми те много кисели бяа тес кифтета.  ;)  :D

Не може да бъде славен такъв неблагодарен човек. Ама и той го приема насериозно и благодари.  :D
Ко ли си вика, хората ме харесват, аз съм велик.  ;D -. Благодаря вика...  :)

Когато се иска слава трябва да е човек, коийто не е преследвал лична, частна цел в живота, като Кузмов - купил си бенгало  :), а такива с обществена кауза:

Слава на Бог Пуин, приятели!   :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия