Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (768/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Юли 18, 2024, 06:23:16 pm ---Kid,

1. В USA книгите на Дугин са забранени. И не само неговите.

--- Край на цитат ---

Ще ми е интересно да споделиш кой точно държавен орган поддържа списъка със забранени книги в САЩ...

--- Цитат на: VITAN в Юли 18, 2024, 06:23:16 pm ---3. Ама то не само това в Русия забранено. И откритата педерастия тоже!

--- Край на цитат ---
То само това да беше забранено...

Да пускам ли пак видеото, или се сещаш? :)

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Юли 18, 2024, 08:58:28 pm ---Ще ми е интересно да споделиш кой точно държавен орган поддържа списъка със забранени книги в САЩ...
--- Край на цитат ---
Питай Amazon. Питай и всички големи разпространители в USA. Те ще ти кажат откъде духа вятъра и откъде/как идва сопата.

Апропо, от RT целият Запад бяга като дявол от тамян.

П.п. Удряй едно последно и си лягай Kid. Като пораснеш, тогава задавай въпроси за възрастни.

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Юли 18, 2024, 09:25:18 pm ---Питай Amazon. Питай и всички големи разпространители в USA. Те ще ти кажат откъде духа вятъра и откъде/как идва сопата.

--- Край на цитат ---
Да ти кажа, не съм виждал и произведения на Брежнев в скоро време в Амазон... чудно защо ли... вероятно и те са в списъка на забранените за разпространение :) И сборника от трудове нв бай Тошо също не се листва... него защо обаче идея си нямам...

На Запад всичко е въпрос на търсене и предлагане. Явно откачалките дет искат да четат Дугин все пак не са чак толкова много, колкото си представяш, или ти се иска. Или го приеми така ако ще ти е по-спокойно - на Запад е пълно с галоши, дет не са дорасли до тия теми де се разискват в книгата.

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Юли 18, 2024, 10:28:26 pm ---Да ти кажа, не съм виждал и произведения на Брежнев в скоро време в Амазон... чудно защо ли... вероятно и те са в списъка на забранените за разпространение :) И сборника от трудове нв бай Тошо също не се листва... него защо обаче идея си нямам...

На Запад всичко е въпрос на търсене и предлагане. Явно откачалките дет искат да четат Дугин все пак не са чак толкова много, колкото си представяш, или ти се иска. Или го приеми така ако ще ти е по-спокойно - на Запад е пълно с галоши, дет не са дорасли до тия теми де се разискват в книгата.
--- Край на цитат ---

Номак:
Японци доказаха че ваксината срещу ковид причинява сърдечни проблеми!
Това трябва да ни плаши...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия