Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (753/919) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Юли 03, 2024, 02:04:28 pm ---Ей така... само за размисъл:

--- Край на цитат ---

По-добре се замисли защо ти не си вярващ и не си християнин?
Предполагам е от времето, когато си бил комунист и член на БКП - така ти е останало.

После "ей така" би следвало да се замислиш, защо в САЩ има църква на дявола, защо са клали индианци с милиони и защо е имало куклус-клан.

Замисли се и оня ден на 22.06.2024 г. беше ли на гей-парада в с.София?
Съдя неолиберални демократи отрепки са били нам - хора с урудливи души, безбозници, сифилистици.

Къде си тръгнал да гледаш на хората в канчето, ко било едно време....
Едно време САЩ и Англия са сринали София с бомби и играчки-бомби, предназначени за българските деца.

juliang:
Ей така... само за размисъл:

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 03, 2024, 02:22:54 pm ---После "ей така" би следвало да се замислиш, защо в САЩ има църква на дявола, защо са клали индианци с милиони и защо е имало куклус-клан.

--- Край на цитат ---
Когато ти седнеш да ми обясниш защо "бели" и "червени" са се клали в продължение на почти 10 години в началото на миналия век. За тоя период говоря:

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 03, 2024, 02:22:54 pm ---Замисли се и оня ден на 22.06.2024 г. беше ли на гей-парада в с.София?

--- Край на цитат ---
Забелязах само че ти и Витко липсвахте и в чата и във форума баш на тия ден... Не знам къде сте били, не ща и да си представям... :)

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 03, 2024, 02:22:54 pm ---Едно време САЩ и Англия са сринали София с бомби и играчки-бомби, предназначени за българските деца.

--- Край на цитат ---

А сега джуджето какво прави? Аааа... "денацификация"... нали?

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Юли 03, 2024, 02:33:53 pm ---
Забелязах само че ти и Витко липсвахте и в чата и във форума баш на тия ден... Не знам къде сте били, не ща и да си представям... :)

--- Край на цитат ---

Имам една държанка  ;), казах на жената, че отивам за риба 1-седмица, а бях на почивка в Кипър. Отдадох се на секс с чуждо.  :D

Знаех си, че тук ти и дядото ще сте ходили на гей-парада и сте се кефили. Педал и неолиберал са синоними.  :)
Викам си: Боооже пълно с жени жадни за приключения, само да не ти се свиди някой лев, а форумните мишки-либерали се занимават с гей-паради.  :)

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 03, 2024, 02:39:21 pm ---Имам една държанка  ;), казах на жената, че отивам за риба 1-седмица, а бях на почивка в Кипър. Отдадох се на секс с чуждо.  :D

--- Край на цитат ---

Те всички така казват... уж в Кипър били, а реално в бордеите по Мария Луиза... :)
А за секса с чуждо - никой не се и съмнява ... въпроса е да си бил от правилната страна на п*шката... :)

EDM electronics:
Не съм правил много снимки, щото компромати не ми трябват. Но баш пък в тоя ден га ти си бил на гей-парада, съм снимал едни водомери, че ми стана интересно как на тия водната им инсталация е външна /пълзи по сградите/ с маркучи - каменната ера.  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия