Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
Михаил Кузмов:
Лазера ми не е зелен, но върши работа! Мога да ти услужа!
Михаил Кузмов:
А когато реша да чеша пъпа, се качвам на Ямахата! Така сме дъртаците!
EDM electronics:
--- Цитат на: Ksurnev в Април 21, 2023, 12:12:04 pm ---EDM, бедна ти е фантазията какво може и знае Бате Мишо, пък и аз.
--- Край на цитат ---
Може и да ми е бедна фантазията, какво знаел и можел Бати ти Мишо и ти, но аз как мога да знам кой какво знае? Ти знаеш ли аз какво знам и мога? Ако бях Дядо Влайчо щях да имам по-голяма фантазия и да знам...
Бате ти Мишо зададе въпрос на ехото и то му отговори на база това, което той е казал гласно, а не каквото ехото си е съчинило, анадън мо? Добре е да помниш, кой какво пише...
--- Цитат на: Ksurnev в Април 21, 2023, 12:12:04 pm ---Ако не друго, му прегледай публикациите, тогава се изхождай по въпроса :P
--- Край на цитат ---
Не е възпитано когато двама водят дискусия някой да се намесва без да го засяга пряко или без да е бил упълномощен. Ако Бати ти Мишо те е упълномощил вместо него да се изказваш и защитаваш, редно е да представиш първо пълномощното му, за да разбера, че имаш такова право. В противен случай ти нямаш такова право и се намесваш неправомерно в чуждата работа с всички съпътстващи последствия за това.
--- Цитат на: Ksurnev в Април 21, 2023, 12:12:04 pm ---Ужасно саркастичен, мога и повече!
--- Край на цитат ---
Хайде да не даваме оценки на другите, гледай да се занимаваш със себе си, още повече, че теб никой с нищо не те е провокирал. "Всяка жаба за своя крак". "Каквото повикало, такова се обадило".
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Април 21, 2023, 12:35:51 pm ---Лазера ми не е зелен, но върши работа! Мога да ти услужа!
--- Край на цитат ---
Виждам, че си по-напреднал от някои твои краетури, като Jul :)
Отзивчив си, благодаря за което, но не съм искал услуга от теб, няма и да поискам.
Аз работя само със зелени лазери и то 4-D. Лазери 1-D не ползвам, ако пък не са и зелени, не са за мен. :) Просто левела ми не го допуска. :D
Михаил Кузмов:
Аз имам това което ми върши работа! И то чат пат! Ако имах нужда от 4D зелен щях да с и купя такъв. С 4D зелен ми правиха стъклената клетка в една от баните. Но това бяха платени хора. Аз работя, подчертавам само за собствено удоволствие! Вече нямам физически ресурс за платена работа. Впрочем ето, току що завърших осветлението на стъпалата за ет.2.
Няма нищо плашещо!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия