Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
VITAN:
--- Цитат на: h2motor в Юни 15, 2024, 10:51:19 pm ---ФЕД не са частни банки, те също са обществена собственост, публична.
--- Край на цитат ---
Мда ве! Те и публичните домове са публични. Но не са собственост на публиката.
Демокрацията е такава форма на управление, където мнението на 4-ма глупаци тежи 4 пъти повече от мнението на 1 с акъл...
Някой ще му обясни ли на тоя, защо убиха Кенеди и как най-правилно се превежда: FEDERAL RESERVE NOTE ?!
Ако няма такъв, започвам да мисля по друг вектор. Защо човек да си губи времето?! Може да разделите задачата на 2 части: Кенеди и NOTE...
П.п. Федералният резерв е така устроен по закон, че, ако всички си платят дълговете към него, ще изчезне и...... последният долар!!!
h2motor:
VITAN, Кенеди не е убит заради ФЕД, нещо което искал да направи защото нямало е да може и те го знаят, защо да го убиват. Той е убит заради войните, искал е да ги спре да водят войни с другите. В него момент вече се вижда че японците ще станат хора, немците също а САЩ харчат за оръжия и икономиката им няма да се развие.
VITAN:
И един мaрмот увива шоколада в станиол...
Сребърните долари на Кенеди. Забележете надписите, там няма FEDERAL RESERVE !!
https://russiancoin.ru/upload/iblock/a1f/a1f8e2d96dd5d379fb1edfb0d139ebcb.jpg
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Юни 16, 2024, 06:15:09 pm ---И един мaрмот увива шоколада в станиол...
Сребърните долари на Кенеди. Забележете надписите, там няма FEDERAL RESERVE !!
--- Край на цитат ---
Аз не се сещам на някой да има:
VITAN:
Колко е тиража на сребърните долари на Кенеди?
За да ги пусне е взел сребърният резерв на САЩ.
Златният го е забрал FЕD, срещу зелени хартийки - "по закон".
Какво ми тикаш юбилейна серия "допечатка"?
Апропо, няма ли да довършиш оня манометър? Имаш цяяяяяяялото време на света!
САЩ, Филаделфия 277.254.766 - +
САЩ, Денвър D 156.205.446 - -
Тираж. Так на минуточку.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия