Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (738/919) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юни 14, 2024, 02:36:57 pm ---https://cryptodnes.bg/brics-india-obrushta-grub-suyuza-russia-nasochva-kum-sasht/      А да сте чували нещо такова?

--- Край на цитат ---

А ти виждал ли си нещо такова:  ;D  :D  ;D
https://www.tiktok.com/@zuben.co222/video/7380086971605060907

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Юни 14, 2024, 02:21:05 pm ---Жужи,

то в Китай да не би да е различно? И кой е по-як икономически? Китай или краварите?!
Риторичен. Споко, calm down!

--- Край на цитат ---

По БВП преизчислен по покупателната способност, или как? :) Щот по БВП мисля че сам можеш да си направиш справка...

merlinbg:

--- Цитат на: juliang в Юни 14, 2024, 11:39:41 am ---За затвърдяване можеш да го повториш и с иранския риал - за него важи с още по-голяма степен. А и с тях имат вече традиции - може да почнат да внасят ирански автомобили, за да разнообразяват китайското меню :)

--- Край на цитат ---

Говорех за Саудитския риал, но това няма значение вече. Въпроса е какво ще стане ако Саудитците започнат да продават нефта си за собствената си валута? Защо трябва задължително да продават през тъпия ти краварски долар?

--- Цитат на: juliang в Юни 14, 2024, 11:39:41 am --- Ако две бабички продават домати на пазара трудмо ще си продадат домати една на друга.

--- Край на цитат ---

Радвам се, че си стигнал до същия извод като мен след половин ден мислене. Явно снощи си бил наквасен и трудно ти е вървяла мисълта. Сравни това, което ти си написал... с това:

--- Цитат на: merlinbg в Юни 13, 2024, 10:34:44 pm ---       Мнооо си тъп бе Пепи!!!

Значи казваш, че Русия ще си купи нефт от Саудитците в рубли, а Саудитците с тези рубли, ще пазаруват нефт от Русия :) СМЕЕЕЕЕЕХ  ;D

--- Край на цитат ---

Над 12 часа мислене и същия извод... браво бързак :)

А колкото до курса долар/рубла, за да не разводняваме темата, питам направо. Ти ми даваш тези данни:

--- Цитат на: juliang в Юни 13, 2024, 06:38:16 pm ---

--- Край на цитат ---

А аз тези данни:

https://www.google.bg/search?q=usd+to+rub&sca_esv=600355914&source=hp&ei=9SuuZYjgO-Goxc8PzY2LkAo&iflsig=ANes7DEAAAAAZa46Bdm4Bhl1FdAjdehl5bAxiEYz9H5m&udm=&oq=usd&gs_lp=Egdnd3Mtd2l6IgN1c2QqAggEMgsQABiABBixAxiDATIIEAAYgAQYsQMyCxAAGIAEGLEDGIMBMggQABiABBixAzILEAAYgAQYsQMYgwEyBRAAGIAEMgUQABiABDIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgUQABiABEi0hgFQtj9YoWJwA3gAkAEAmAFkoAHEAqoBAzMuMbgBAcgBAPgBAagCCsICChAAGAMYjwEY6gLCAgoQLhgDGI8BGOoCwgIREC4YgAQYsQMYgwEYxwEY0QPCAg4QLhiABBixAxjHARjRA8ICDhAAGIAEGIoFGLEDGIMBwgILEC4YgAQYsQMYgwHCAgQQABgD&sclient=gws-wiz

Обясни ми разликата от къде е... и кой лъже??? Или има минимум две иситни??? Аз глупака си мислех до сега, че истината е само една.

Михаил Кузмов:
Ай пак да се повторя! Не отварям тиктоци! И т.н. и т.н.

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юни 14, 2024, 05:14:36 pm ---Ай пак да се повторя! Не отварям тиктоци! И т.н. и т.н.

--- Край на цитат ---

Ша отваряш, ща отваряш, няма къде да идеш.  :)

Га ти дойде ГЕЯ у къщата, тогава ще разбереш за какво ти говоря.  :)
А иди събаряй Альоша...  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия