Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Юни 13, 2024, 06:20:25 pm ---... Твоя капитан (един от 2-та) е давал видеа, как самолети джиткат напред-назад, но СТАРИ (от минала година). Ако нещата са ОК, що не даде нови?
--- Край на цитат ---
Да ти обяснявам ли защо не се дават нови видеа от военни кораби, или сам ще се сетиш? Или очакваш и да го видиш на MarineTracker-a в реално време... :)
Ти ми кажи - когато кораба ти е на решето, ще висиш ли в Туитер да пускаш видеа и снимка, па макар и стари? Или може би все пак ще се заниамваш с кораба си?
--- Цитат на: VITAN в Юни 13, 2024, 06:20:25 pm ---Долара се държи на 2 неща:
- 1, 2, 3, 4, 5 ,6 и 7 американски флот.
- полезните идиоти!
--- Край на цитат ---
А рублата се държи само на едно от двете изброени от теб неща... поради липсата на другото :) Ама май губи захват нещо...
Днес шефа на Норвик Банк вероятно ще спи в някой следствен изолатор...
VITAN:
Ето ти обяснение за рублата... Вече си е много фън-шуй даже!
А, долара го издуха!!! Вече не е световна валута! (обяснението накрая)
https://rutube.ru/video/dbde4b48eaa1cda1adabfc5e8dfe9a23/
Украинский фронт - атака русского БОГАТЫРЯ. Русская подлодка во Флориде.
Доллар ВСЕ.
https://rutube.ru/video/212bf1bda0fd4f8402e1b5a478928c49/
Ушла эпоха. Курс доллара теперь назначается ЦБ (Николай Стариков)
Сороспии, либерасти, ибрикчии, полезни и безполезни идиоти - трупайте стратегически резерви! (нилезав)
Ksurnev:
Демек, от днеска Петродолари вече нямаааа, Саудите не са подновили договора.
Ша умра от сърбежжжж...
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Юни 13, 2024, 08:51:20 pm ---А, долара го издуха!!! Вече не е световна валута! (обяснението накрая)
--- Край на цитат ---
Саудитска арабия ще продава нефта си за рубли... просто гениално... Ще натрупа рубли, и с тях ще си купи... какво? Нефт? Газ? Москвичи? :) А, да... танкове Армата, ракети Кинжал и ПВО С400... доказали се по безспорен начин във войната в Украйна...
Как можах да не съобразя веднага... ще спечели рубли, с които ще си купи долари... колко е просто...
Другия вариант - саудитците ще се юрнат да купуват лускозни имения в Новосибирск и Воронеж. Или ще буукват хотели по елитните плажове на Геленджик...
Витко, сериозно... откъде купувачите ще намерят рубли, за да ги дадат на саудитците за петрола? ОК, китайците с тия рубли си палят печките, ама Китай не е целия свят, не си ли забелязал? Да не говорим че изобщо не съм сигурен че търговския баланс на Русия с Китай все още е положителен...
merlinbg:
--- Цитат на: juliang в Юни 13, 2024, 10:07:43 pm ---Саудитска арабия ще продава нефта си за рубли... просто гениално... Ще натрупа рубли, и с тях ще си купи... какво? Нефт?
--- Край на цитат ---
Мнооо си тъп бе Пепи!!!
Значи казваш, че Русия ще си купи нефт от Саудитците в рубли, а Саудитците с тези рубли, ще пазаруват нефт от Русия :) СМЕЕЕЕЕЕХ ;D Браво бе гений!!! Не знаех, че всичко било толкова просто в икономиката!!! То бива да си тъп, то може да си тъп, ама... аз направо не знам как си доживял до тия години с тоя акъл ;D
А тая простотия за 200 рубли за долар не знам от къде я измъкна, но съм съгласен да ти продам 2000$ за 400 000 рубли :) Става ли?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия