Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Април 19, 2023, 07:58:07 pm ---Заставаш на АМ Тракия и гледаш как десетки милиони турци прииждат откъм Германия, Холандия, Франция и други региони на "пешката" всяка година по време на отпускарския сезон. Чудно що ли дирят там... Голяма омраза сигурно ги гони.
--- Край на цитат ---
Що дирят там ли?
Болшинството са турски шофьори - ТИРаджии. Те са на работа в Турция, докато карат по българските магистрали.
Бедните от Анадола търсят пари, щото са от беден район - чистят кенефи общо взето.
По-окомуша търсят транс-педал-джендар дупе, щото жените са кът в Турция - няма за всички, а на Запад вътраци колкото щеш - поголовно вътраци, пендели... :)
--- Цитат на: juliang в Април 19, 2023, 07:58:07 pm ---А що дирИ в Кувейт тоя мустакатия? Или си мислеше че ще му се размине?
--- Край на цитат ---
По тази аналогия, мислиш ли, че на световния поробител и колонизатор ще му се размине ограбването на иракския петрол, и сирийския и българското злато и т.н.? - руснака с големите шутове едва набира оборот, голям бой ще има...
--- Цитат на: juliang в Април 19, 2023, 07:58:07 pm ---
Питай българските медици по въпроса.... едвам им спасихме кожите.
--- Край на цитат ---
Вземи се ограмоти малко, нищо че си горелкаджия и прочети по нецензурираната версия за българските медици в Либия и Сергей Антонов във Ватикана. С две думи: медиците са участвали в заговор на ЦРУ за заразяване на либийските деца с цел дискридитиране властта на Кадафи, кой съзнателно за пари, кой не, но факта си е факт. А Сергей Антонов е бил продавач на билети, страхлив, дори Али Акджа призна, как лично папата го е карал да обвини Сергей в съучастие.
Същото е със скандала Скрипал.
--- Цитат на: juliang в Април 19, 2023, 07:58:07 pm ---
Щото в Турция всичко е цветя и рози, турската лира е най-стабилната валута на Земята, и Ердоган просто няма алтернатива в Турция.
--- Край на цитат ---
Факт е, че по време на Ердоган Турция преживя златния си век в икономиката, демографията и всичко останало. Това не се харесва на световния поробител САЩ, те не искат дори Турция да има собствено управление и политика, нецензурирана от тях. Те търсят начин да турят марионетка, както навсякъде, където са пипалата им.
--- Цитат на: juliang в Април 19, 2023, 07:58:07 pm ---Да, разбирам те... приликите между Ердоган и Путин са много, вероятно затова приемаш това за нещо нормално, но... и единия и другия са пътници.
--- Край на цитат ---
Не само, че го приемам за нормално, това което направи Путин за Русия - превърна я отново във велика държава и супер сила, но и същото прави за народа си Ердоган. И двамата са патриоти. И двамата не обичат робството, обичат суверенитета.
Това, че ти си по произход селянин с робско самосъзнание, ти ограничава спектъра на политическия мироглед. Не си способен да осъзнаеш, какво е това истинска свобода и демокрация.
nasko:
Видеото е от 2020 година, но не си спомням да е минавало през погледа ми.
Военният документ на НАСА за намаляване на населението (ВИДЕО С ДУБЛАЖ НА БЪЛГАРСКИ)
https://thebulgariantimes.com/%d0%92%d0%be%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%b4%d0%be%d0%ba%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%9d%d0%90%d0%a1%d0%90-%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d0%bc%d0%b0%d0%bb%d1%8f%d0%b2%d0%b0/
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Април 20, 2023, 09:00:47 am ---Болшинството са турски шофьори - ТИРаджии. Те са на работа в Турция, докато карат по българските магистрали.
Бедните от Анадола търсят пари, щото са от беден район - чистят кенефи общо взето.
--- Край на цитат ---
Много, ама много си далеч от истината. И на магистрала не си стъпвал от доста години - личи си.
--- Цитат на: EDM electronics в Април 20, 2023, 09:00:47 am ---... руснака с големите шутове едва набира оборот, голям бой ще има...
--- Край на цитат ---
Чакам с нетърпение сеира :)
--- Цитат на: EDM electronics в Април 20, 2023, 09:00:47 am ---... медиците са участвали в заговор на ЦРУ за заразяване на либийските деца с цел дискридитиране властта на Кадафи, кой съзнателно за пари, кой не, но факта си е факт...
--- Край на цитат ---
Почвам да осъзнавам че живееш в някакъв свят, пълен със заговори... жал ми е за теб, честно.
--- Цитат на: EDM electronics в Април 20, 2023, 09:00:47 am ---Факт е, че по време на Ердоган Турция преживя златния си век в икономиката, демографията и всичко останало.
--- Край на цитат ---
Преживя подем въпеки ердоган, което и на мен ми е чудно как се получи. Но сега ще плащат за този си подем. Няма тоталитарна държава, която да е просперирала.
--- Цитат на: EDM electronics в Април 20, 2023, 09:00:47 am ---Не само, че го приемам за нормално, това което направи Путин за Русия - превърна я отново във велика държава и супер сила
--- Край на цитат ---
Супер силата боксува в Бахмут, а поданиците на великата държава не ги пускат в 2/3 от останалите държави. Никой не иска да присъства на срещи на които участва Путин. Като изключим другаря Си и другаря Ун.
--- Цитат на: EDM electronics в Април 20, 2023, 09:00:47 am ---Това, че ти си по произход селянин с робско самосъзнание, ти ограничава спектъра на политическия мироглед. Не си способен да осъзнаеш, какво е това истинска свобода и демокрация.
--- Край на цитат ---
Не само я осъзнавам, ами черпя с пълни шепи от свободата и демокрацията. Не съм зависнал в 1980-та година лежейки под Жигула-та...
VITAN:
Либерасти, сороспии, ибрикчии и полезни идиоти,
Скачайте на амбразурата срещу тия зли, лъжливи езици:
"Анализ на база на модел на МОСАД, сочи по косвени показатели, че България тайно се готви за включването си във войната в Украйна. Натрупването на огромни зърнени резерви, горива и лекарства са индикатори, по които Израел винаги с успех е предвиждал военната подготовка на Сирия. Осъденият на смърт от МОСАД, бивш израелски шпионин Виктор Островски, разкрива тези методи, които приложени в България, водят до страховити изводи.
Цялата политическа класа мълчи. Мълчат най-вече ГЕРБ и ПП, които тихомълком сглобяват правителство, с незаявената истинска цел – да пратим пушечно месо в изнемогваща военно Украйна...."
https://thebulgariantimes.com/%d1%81%d0%bf%d0%be%d1%80%d0%b5%d0%b4-%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d0%b7-%d0%bd%d0%b0-%d0%b8%d0%b7%d1%80%d0%b0%d0%b5%d0%bb%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%88%d0%bf%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b8%d0%bd-%d0%b1%d1%8a/
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Април 20, 2023, 09:09:14 pm ---1. Много, ама много си далеч от истината. И на магистрала не си стъпвал от доста години - личи си.
2. Чакам с нетърпение сеира :)
3. Почвам да осъзнавам че живееш в някакъв свят, пълен със заговори... жал ми е за теб, честно.
4. Преживя подем въпеки ердоган, което и на мен ми е чудно как се получи. Но сега ще плащат за този си подем. Няма тоталитарна държава, която да е просперирала.
5. Супер силата боксува в Бахмут, а поданиците на великата държава не ги пускат в 2/3 от останалите държави. Никой не иска да присъства на срещи на които участва Путин. Като изключим другаря Си и другаря Ун.
6. Не само я осъзнавам, ами черпя с пълни шепи от свободата и демокрацията. Не съм зависнал в 1980-та година лежейки под Жигула-та...
--- Край на цитат ---
1. По магистралата София-Бургас най-редовно пътувам. Горе по варненската наистина не съм пътувал поне 7 г.
2. И аз чакам него, особено да видя как армията от гейове ще се бие с руснаците. Голям кютек ще пада. :)
3. Той целия съвременен свят е едни заговори, но ти живееш в някакъв свят на "светлото демократическо бъдеще", който много наподобява да един отминал свят. Няма никаква разлика от предишните идеалисти от сегашните, само се смени бога на който се кланят. Не ми е жал за теб, честно, а по принцип си за съжаление, забавен си ми иронично... :D
4. На теб по принцип много неща не са ти ясни, макар и да си си втълпил обратното. Ами най-проспериралата тоталитарна държава е САЩ. Няма по-тоталитарна от нея, дори към собствения си народ - това е мнението на над 60% от американците. Скоро ще пусна видеа по този въпрос. Само като им видиш президента - няма нормален човек, който да вярва, че именно той управлява каквото и да било, той дори не осъзнава кой стои пред него, напълно невменяем е. Прав беше Бойко Борисов, като каза, че магаре да вържеш, ще стане министър - ето това е в най-голямата демокрация, тоталитарно управление наричано демокрация.
5. Супер силата буксува в Бахмут, защото срещу нея се сражават поне 50 държави, а най-голямата сила само срещу един Афганистан не успя срещу техните лъкове и стрели и позорно избяга. Скоро руския юмрук ще строши гръбнака на западния фашизъм и империализъм-колониализъм. Светът ще си отдъхне завинаги от тяхното вековно робство. Сформира се вече световна коалиция за отказ от долара, назрява договор за колективна безопасност на страните от Азия, Африка и Латинска Америка. Лавров действа, ходи по дънки в Бръзилия, при Мадуро, Кастро, а Великия Извънземен Путин е любимеза на арабските държави. Скоро и Макрон ходи в Китай и се обърна на 180 гр., скоро цяла Европа ще са в краката на Путин, ще му се молят, като на Бог, защото той е точно такъв! :D
6. Ти си един голям наивник. Свободата ти се изразява не да лежиш под Жигулата, а след като си свалиш оловните обувки в които си кистисвал цял ден сред сажди, дим и високи температури, като в ада, да се качиш на един демократичен таралясник и да се повозиш за награда на това, че си излязъл от тая дупка. Това ти е свободата. :D По времето на Бай Тошо хората се пенсионираха още на 42 г. и имаха бол време да "чешат пъпа". А сега работи до дълбока старост като Оркаджията и викай аз съм свободен. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия