Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
До горния инфантил: :)
Брадата му побеляла кът на Дядо Мраз :D, а акъла му е, като на пубер :), на който много му се кара на баща му колата, да го видят ципачетата от класа. :D
Това наистина ме плаши, таваришЧи! ;D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 12, 2024, 09:49:38 pm ---Брадата му побеляла кът на Дядо Мраз :D
--- Край на цитат ---
Специално за кьосето - да има на какво да завижда :) Прясна-прясна, от преди секунди - директно от камерата на лаптопа :)
Ако не слушкате - дядо Коледа ще ви пусне не подарък а въгленче в чорапчето :)
VITAN:
Няма смисъл да бягаш по тъча. През филтри ще ми минава 8)
Едното му оче вече не кьори, ноо постоянното присъствие на БЗНС (тъдява).
Жужи, неоценен талант си.
Жълтата преса много е изгубила:
EDM electronics:
Макар, че не трябва - малко аванта: ;)
Този "дядо" :D с женски художествени псевдоними: Мими, Пепи, Жужи; които сам е привлякъл, защото явно му липсва мъжественост ;), поне носи на майтап и бъзик. :D
И земи се обръсни ве, каква е тая мириносова вълна? :) - ужасТ какой та....
Коя одъртяла баба ще ти пусне да я гледаш, не нещо друго ;) с тая вълна по лицето, като на ..... да не казвам небръсната ... :D
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Юни 13, 2024, 08:36:15 am ---Няма смисъл да бягаш по тъча. През филтри ще ми минава 8)
Едното му оче вече не кьори, ноо постоянното присъствие на БЗНС (тъдява).
--- Край на цитат ---
К'ви филтри бе пич?? И ти ли почваш да съчиняваш кат ЕДМ-а некви приказки...
А и се боря с някакъв конюктивит вече трети ден... приличам малко на Майк Тайсън след боксов мач, верно... :)
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 13, 2024, 08:52:00 am ---И земи се обръсни ве, каква е тая мириносова вълна? :) - ужасТ какой та....
Коя одъртяла баба ще ти пусне да я гледаш, не нещо друго ;) с тая вълна по лицето, като на ..... да не казвам небръсната ... :D
--- Край на цитат ---
Наистина... откъде ли ще знаеш как се кефят на мъже с брада жените...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия