Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
merlinbg:
--- Цитат на: juliang в Юни 11, 2024, 11:50:54 am ---САЩ и Еверопа НЕ ИСКАТ война с Русия. Не искат никаква война, защото войната пречи да се печелят пари. И Украйна не искаше война, не беше подготвена завойна, но като се забелязва - трета година се справя някак си. Що си мислиш че целя западен свят ще постъпи по различен начин? Или сега прд всички ще кажеш че украинската армия е една от най-добрите в света? :)
--- Край на цитат ---
Пепиии... отново счупи тъпомера!!!
Това което съм болднал (стара българска дума, дядо ми много често я използваше) е доказателство за липсата ти не само на логическо мислене, а въобще за липсата на такова :) Да се чуди човек да плаче ли, да се смее ли!?! Ами като не искат война с Русия що си бутат гагите В Усрайна??? По време на война не се печелели пари... е това вече е най-смешното ти изказване от доста време насам :) Помисли защо съм го написал, а ако не се сещаш попитай разните му там сенатори, лобисти, фирми и фирмички от военно-промишления комплекс, какви загуби търпят от 2022 година насам :)Абе мисли с тая глава бе, не ти е дадена само за да пазиш равновесие с нея!!! Винаги когато краварите влязат във финансова криза си спретват по една война... правят го за да губят пари ли... ти как мислиш???
Усрайна сама се справяла с войната трета година подред :) Хахахахаха... смееех :D Да така е, като махнеме само цялото НАТО плюс още някоя и друга държава. Абе над 50 държави са срещу Русия в момента, говорим за оръжие, муниции, военна техника, обучение, разузнавателни данни, комуникации, дори са пратили и личен състав на територията на Усрайна. Горката Усрайна, 50 държави й помагат с каквото могат и фронта движи в посока Киев :) СМЕЕЕЕХ ;D А Русия сама с над 10 000 санкции към нея, не само удържа разбеснялата се тълпа от над 50 дрржави, ами на всичкото отгоре печели нови територии. Украинската армия героично отстъпва, а Руската армия страхливо настъпва :DТова най-ясно доказва коя е най-силната армия на света!!!
juliang:
Oooo, факира... добър ден и на теб.
--- Цитат на: merlinbg в Юни 11, 2024, 02:10:26 pm ---... Ами като не искат война с Русия що си бутат гагите В Усрайна???
--- Край на цитат ---
Ако не си забелязал, от около 30 години Украйна не е в територията на РСФСР, СССР или там каквото си въобразява че е.
--- Цитат на: merlinbg в Юни 11, 2024, 02:10:26 pm ---... Абе над 50 държави са срещу Русия в момента
--- Край на цитат ---
Не са срещу Русия, а помагат на Украйна. Но ти явно не правиш разлика.
Другите ти истерии ги пропускам просто... не си заслужават вниманието.
EDM electronics:
--- Цитат на: VITAN в Юни 11, 2024, 11:38:30 am ---Упс, местя в друга тема. За триене.
--- Край на цитат ---
Не се мести в друга тема, а се мести в другия крачол. :D
--- Цитат на: juliang в Юни 11, 2024, 11:50:54 am ---
САЩ и Еверопа НЕ ИСКАТ война с Русия. Не искат никаква война, защото войната пречи да се печелят пари. И Украйна не искаше война,
--- Край на цитат ---
Ще ти дам пример с проста аналогия, защото пряко не разбираш:
Ако някой ми нападне семейството вкъщи, докато мен ме няма и продължително време използва и оръжия и взлом, не само че първо няма да го предупредя, както прави Путин, а направо влизам и ще го изрина, най-вероятно ще го транжирам с най-тъпия кухненски нож ;). Нека после разправят по телевизията, как този някой бил нападнат и зверски убит от терорист-путинист :). Дано си разбрал как започна войната и как ще завърши - транжиране? :)
--- Цитат на: juliang в Юни 11, 2024, 11:50:54 am ---И за разлика от младежа де разпродава нивите на дядо си, аз моите пари си ги изкарвам с труд - сам го повтаряш всеки ден.
--- Край на цитат ---
Повтарям за пореден път:
Не притежавам и не съм притежавал наследствени имоти! Не само не съм продавал ниви, камо ли наследствени, каквито съм нямал, а съм купил и имам такива мои :D. Притежавам само наследствена част от жилище, в което живее майка ми. Аз се ширя в други мои жилища, които аз съм купувал /не едно или две и то в даун тауна/. :)
--- Цитат на: juliang в Юни 11, 2024, 11:50:54 am ---Чакам като виден хайдутин и възрожденец ЛИЧНО да взмеш мерки:
--- Край на цитат ---
Ето взех мерки, слушай внимателно, особено към края: :)
https://www.tiktok.com/@classical_cubyr/video/7379148081306094880 - онлиор мусунос? :D
И тук да ти дам да видиш, какви коли си купува простия мангал: :D
Какво е кукурузник ;D
https://www.tiktok.com/@mitkostoichkovv/video/7367092346200116513
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 11, 2024, 02:19:18 pm ---Ще ти дам пример с проста аналогия, защото пряко не разбираш:
Ако някой ми нападне семейството вкъщи,
--- Край на цитат ---
Аналогията ти наистина е проста, но ще я ползвам дано вденеш:
Разведоха се в това семейство, не го ли разбра съпруга? Жената си има нов мъж. И децата си прибраха. И сега това което прави ревнивия БИВШ съпруг попада под ударите на Наказателния кодекс. Надявам се че ти става ясно точно с твоя пример.
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 11, 2024, 02:19:18 pm ---Повтарям за пореден път:
Не притежавам и не съм притежавал наследствени имоти! Не само не съм продавал ниви, камо ли наследствени, каквито съм нямал, а съм купил и имам такива мои :D. Притежавам само наследствена част от жилище, в което живее майка ми. Аз се ширя в други мои жилища, които аз съм купувал /не едно или две и то в даун тауна/. :)
--- Край на цитат ---
Нищо де, аз ще продължавам да го повтарям - може пък някой да повярва... Нали това е тактиката? Или вече се отказа да ме изкарваш комсомолски секретар? :)
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 11, 2024, 02:19:18 pm ---Ето взех мерки, слушай внимателно, особено към края: :)
https://www.tiktok.com/@classical_cubyr/video/7379148081306094880
--- Край на цитат ---
Ок, я пак ми напомни какви са бащите на нашите възрожденци? Твоя хайдутски род от какво бил произлезнал? :)
merlinbg:
--- Цитат на: juliang в Юни 11, 2024, 02:18:51 pm ---Не са срещу Русия, а помагат на Украйна. Но ти явно не правиш разлика.
Другите ти истерии ги пропускам просто... не си заслужават вниманието.
--- Край на цитат ---
Давай обяснявай ми разликата :) Стана ми интересно :)
Другите неудобни истини, или "истерии" както казваш, ги пропускаш поради липса на логическо мислене, аналитичен ум... или просто беден речник :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия