Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
VITAN:
България вече е легитимна цел: Русия изрази готовност да атакува F-16 извън Украйна
https://www.big5.bg/2024/06/10/%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f-%d0%b2%d0%b5%d1%87%d0%b5-%d0%b5-%d0%bb%d0%b5%d0%b3%d0%b8%d1%82%d0%b8%d0%bc%d0%bd%d0%b0-%d1%86%d0%b5%d0%bb-%d1%80%d1%83%d1%81%d0%b8%d1%8f-%d0%b8%d0%b7/
...В същото време Асошиейтед прес цитира висш украински военен, според когото някои от изтребителите F-16 ще са в чуждестранни бази, за да ги предпазят от руски удари. Отдавна се говори, че това са натовските бази в Румъния, България и съседна Молдова. С този ход Украйна може да въвлече и тези държави във войната и да ги направи легитимни цели на Русия, за което Путин предупреди.
Малко грамотност няма да е излишна:
А если мы все-таки «жахнем»?
https://topwar.ru/243831-a-esli-my-vse-taki-zhahnem.html
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Юни 11, 2024, 09:11:17 am ---...В същото време Асошиейтед прес цитира висш украински военен, според когото някои от изтребителите F-16 ще са в чуждестранни бази, за да ги предпазят от руски удари. Отдавна се говори, че това са натовските бази в Румъния, България и съседна Молдова. С този ход Украйна може да въвлече и тези държави във войната и да ги направи легитимни цели на Русия, за което Путин предупреди.
--- Край на цитат ---
Има една мъничка подробност - Румъния, България и Полша (където най-вероятно ще се крият самолетите) са членове на НАТО. Удар по тези държави ще доведе до защита от страна на целия алианс, а защо не и до ответни действия. Ще премериш ли на колко км се намира летището Оленья от границата с Финландия? Щот в момента там стоят вероятно половината от стратегическите бомбардировачи на ватенките... а Финландия вече е член на НАТО.
А за "жахнем"... тоя филм не го ги гледахме от 1960-та до 1990-та? Или мислиш че няма да има ответна реакция? Или си мислиш че С300 и С400 са връхта на сладоледа? Видяхме ги колко са добри... горят прекрасно. Можеш да видиш на картата как са ги позапалили из целия Крим оня ден. Стреляли са по крилатите ракети, издали са местоположението си и след час са долетели и за тях...
EDM electronics:
До горния рупор на "копейки" - идеологически соросоид, наговорил камари глупости:
Генерали на САЩ и Германия се изказват, че Европа не е готова за война с Русия, защото няма нито нужните оръжия, нито логистика, нито обучени хора, а САЩ нямат капацитета за сухопътна война с Русия - ти се изкара най-големия специалист по всичко.
Та ти едно жилище не си успял да купиш през живота си - имаш правото само да мълчиш. :)
Когато руския хиперзвук и друг - все още непознат звук от инные физичние принцепи започне да разрушава военната инфраструктура в Европа, тогава ще ти увре птичия. А по отношение на НАТО, нали щели да се организарт заедно - че те и сега могат, но не се организират, а да не забравяме, че у нас руската 5-та колона е много голяма и това ще е самоубийство. Нека си припомним ВСВ, когато като съюзник на фашистка Германия сме воювали в края на войната със самата нея - съюзника. И сега ще е същото.
Доколкото е известна моята позиция по тези въпроси, как ме виждаш мен да воювам на страната на наркомана Зеленски, как ме виждаш аз да мра за американските интереси? Ако се наложи да мра, поне 100 соросида ще взема с мен на оня свят - всички заедно ще мрем. :)
"Накрая всички ще умрем" - Зи Зи Топ :D
VITAN:
Упс, местя в друга тема. За триене.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 11, 2024, 10:49:44 am ---До горния рупор на "копейки" - идеологически соросоид, наговорил камари глупости:
--- Край на цитат ---
Е щп обиждаш така Витко, какво ти е направил ... :)
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 11, 2024, 10:49:44 am ---Генерали на САЩ и Германия се изказват, че Европа не е готова за война с Русия...
--- Край на цитат ---
САЩ и Еверопа НЕ ИСКАТ война с Русия. Не искат никаква война, защото войната пречи да се печелят пари. И Украйна не искаше война, не беше подготвена завойна, но като се забелязва - трета година се справя някак си. Що си мислиш че целя западен свят ще постъпи по различен начин? Или сега прд всички ще кажеш че украинската армия е една от най-добрите в света? :)
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 11, 2024, 10:49:44 am ---Та ти едно жилище не си успял да купиш през живота си - имаш правото само да мълчиш. :)
--- Край на цитат ---
Всеки си харчи парите така както реши. Един за коли, друг за жилища. И за разлика от младежа де разпродава нивите на дядо си, аз моите пари си ги изкарвам с труд - сам го повтаряш всеки ден.
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 11, 2024, 10:49:44 am ---...Ако се наложи да мра, поне 100 соросида ще взема с мен на оня свят - всички заедно ще мрем. :)
--- Край на цитат ---
Чакам като виден хайдутин и възрожденец ЛИЧНО да взмеш мерки:
https://www.youtube.com/v/PWJfqDbzMoc
Млад си, и 10 години в затвора да ти дадат, не е фатално.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия