Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (716/919) > >>

EDM electronics:
VITAN, объркал си темата.  :)
Това, което си написал е за "Това трябва да ни радва".  :D
Какво против имаш немците да пият бира, направена от фекалии?  :)
Та те скоро узакониха педофилията. Дано цялата им нация станат гейове.
После да не кажат "комунистите" ни караха или "кУпейките".
Всички западни държави не са на техните коренни жители, а на туземците, които са им били роби - закон на кармата. Така, както техните деди са убивали и изнасилвали техните баби - сега внуците ще дънат, както жените им, така и тях самите - европедали.

Мен това не само, че не ме плаши - радва ме.  :) Възмездие трябва да има.

Няма ли малко от тая новата немска-демократична-евроатлантическа бира из фекальных масс за нашето момче Горелчо  ;) от форума - той много обича бира, пие каждый день.  :D

Това, което се случва днес със западния свят не е случайно, а закономерно.
Още през 1972 г. английски учени са правили социален експеримент, като предоставили идеални условия на изобилие от всичко - храна, ресурси, секс и т.н., резултата е това, което наблюдаваме днес в западния свят - педерастия, олигофрения, психични отклонения, безплодие, болести и 100% затриване и умиране до крак - абсолютно никой не е оцелял. Експеримента е бил повторен 18 пъти и резултата е бил един и същ.

Тук може да се запознаете: https://www.tiktok.com/@adikob24/video/7361535828687883552

Гудбай Европа, гудбай САЩ - от законите на кармата не можете да избягате.  :)

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Юни 10, 2024, 01:37:06 pm ---Няма ли малко от тая новата немска-демократична-евроатлантическа бира из фекальных масс за нашето момче Горелчо  ;) от форума - той много обича бира, пие каждый день.  :D

--- Край на цитат ---
Момчето Горелчо поддържа горелки в Булмалц който произвежда суровината, поддържа горелки в Шуменско пиво, в Болярка които варят самата бира... единствено тия де цял ден лежат и си бъркат в дупките нямат  идея какво ядат и пият... :)
Да ти казвам ли как изгелжда отвътре Демея-та, в каква печка се прави всеки един вид хляб или закуска, която си купуваш? Да ти обясня ли точно от кое кранче на Тирбул-а какво мляко излиза? И това е само в твоя катун...
Щот ти си нямаш НИКАКВО понятие какво ядеш и пиеш, за разлика от мен.
Къде си мислиш че съм направил тая снимка?

EDM electronics:
Да ама от тая новата евроатлантическа немска бира, дето я правят от фекали, не си пил май?  :D
Поизостанал си, а уж си по модерните технологии.  :)

Нищо, ще наваксаш - бъдещето е на технологиите, ще има бол бира.  ;D

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Юни 10, 2024, 01:52:41 pm ---Да ама от тая новата евроатлантическа немска бира, дето я правят от фекали, не си пил май?  :D

--- Край на цитат ---
Проблема е че както казах ти си нямаш никаква представа дали вече не си я пил, без да знаеш... Или и бира не близваш? :) Не ми се вярва - тоя твоя бойлер не става от хранене с житни кълнове само...

Михаил Кузмов:
Ало измамници от Украйна крадат милиарди долари от руснаци за войната

https://f7td5.app.goo.gl/emgKam

Изпратено чрез @upday                  За всичко се намират балъци!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия