Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (704/919) > >>

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Юни 05, 2024, 06:52:30 pm ---Хуситите били заявили, че улучили самолетоносача... добрее... Що ли си мисля че са достоверни дори по-малко от Конашенков, де съобщава че са унищожени всичките Пейтриъти по няколко пъти... :)
--- Край на цитат ---
Мм.
Жужи е завършил вишУ. В института на "Уйдурманенко и Натаманенко".

Ако не искаш да ходиш на фронта, да се биеш с руснаците:
в Украйна те пребиват до смърт!
Жужи И. Кехая, на амбразурата:

https://rutube.ru/video/56c788a15fee5a80148d05b78fd91aa6/
Украинский фронт - продвижение у Победы и Константиновки.
Украинцев гонят как скот на фронт

...Как стало известно RTVI, Apple отказалась выплатить «Лаборатории Касперского» вознаграждение за обнаруженные в 2023 году уязвимости в iOS, которые позволяли злоумышленниками внедрить шпионский модуль на любой iPhone. Размер вознаграждения за информацию о такого рода уязвимостях, согласно программе Apple Security Bounty, может составлять до $1 млн, однако Apple отказалась перечислить их как в адрес «Лаборатории Касперского», так и на благотворительность....

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Юни 05, 2024, 08:25:19 pm ---...Как стало известно RTVI, Apple отказалась выплатить «Лаборатории Касперского» вознаграждение за обнаруженные в 2023 году уязвимости в iOS, которые позволяли злоумышленниками внедрить шпионский модуль на любой iPhone. Размер вознаграждения за информацию о такого рода уязвимостях, согласно программе Apple Security Bounty, может составлять до $1 млн, однако Apple отказалась перечислить их как в адрес «Лаборатории Касперского», так и на благотворительность....

--- Край на цитат ---

Да ти напомням ли че Епъл от 2022 няма търговски отношения с Московия? В блатата официално не се продават продукти на тази марка... :)

--- Цитат на: h2motor в Юни 05, 2024, 07:59:04 pm ---... Сигурно българи ще направят много добри неща за другите, но това няма да е сега.

--- Край на цитат ---
Аз правя много добри неща и за държавата, и за отделните й граждани. Но за съжаление винаги се намират някакви копейки дето се присмиват над това и се опитват да ни върнат 50 и повече години назад. Не че това ще ме откаже или ще повлияе на решението ми...

П.С. Следя канала на адвоката Иля Монарх. Голям е чешит, човек може да се хили с часове като почне да се бъзика с разни банки и фирми за бързи кредити. Но има и сериозни видеа. Спецално за Витко пускам едно от тия дни - може пък да му хвърли едно око...
https://www.youtube.com/v/__A7I_DTajc
"А колко практично е да позлваш метрото без карти и билети, само с лицево разпознаване..." :) Мечтата на диктатора...

merlinbg:

--- Цитат на: juliang в Юни 05, 2024, 07:00:10 pm ---Това е кадър от един бестселър, който вероятно са гледали и чукчите в Сибир. Само магьосника не е в час... :)

--- Край на цитат ---

Браво бе Пепи... хвана ме :) Човек ти хвърля бастун и ти го лапаш до анала :) Да прав си... снимката е фейк, но това означава ли, че зеленото жуже не е наркоман? Кажи де? А относно това което съм болднал мълчиш като бит гъз. Какъв е статута на същото това кокаиново жуже в момента... а? Че не е вече президент е ясно, а какво прави начело на държавата никой не знае, значи е чист узурпатор. Ти нали ги мразиш такива, защо тогава не плюеш по него??? И сега ще замълчиш многозначително, това е сигурно :)

--- Цитат на: juliang в Юни 05, 2024, 07:00:10 pm ---И така и не се научи как се вадят снимки от телеграм-а... ма за това се иска човек и малко да е грамотен :)

--- Край на цитат ---

Тук вече наистина ме заинтригува, шапка ти свалям :) Хайде сега ми обясни на мен простия как си извадил снимката без да си инсталирал "Телеграма" и без да имаш регистрация в него, или да си инсталирал на компютъра някакъв специализиран софтуер. Какви действия си извърщил само през браузъра за да я извадиш? След като ми го обясниш те обявявям за хакер на всички времена и си посипвам главата с пепел :) Давай обяснявай :)

EDM electronics:
Само комунистите навремето забранявали да се напуска страната, така ли?  :)
Аз не мисля така.  :D
Тях отдавна ги няма, но в най-голямата демокрация САЩ са станали комунисти. Вижте за какво иде реч, вижте що е то демокрацията:  :)

https://www.youtube.com/v/cMdaAnzL_m0

juliang:

--- Цитат на: merlinbg в Юни 05, 2024, 10:13:48 pm ---     Браво бе Пепи... хвана ме :) Човек ти хвърля бастун и ти го лапаш до анала :) Да прав си... снимката е фейк, но това означава ли, че зеленото жуже не е наркоман? Кажи де? А относно това което съм болднал мълчиш като бит гъз. Какъв е статута на същото това кокаиново жуже в момента... а? Че не е вече президент е ясно, а какво прави начело на държавата никой не знае, значи е чист узурпатор. Ти нали ги мразиш такива, защо тогава не плюеш по него??? И сега ще замълчиш многозначително, това е сигурно :)

--- Край на цитат ---
Президента на Украйна изпълнява задълженията си до встъпване в длъжност на неговия заместник. А изобри за президент не могат да се проведат в момента, тъй като някои региони на Украйна са окупирани от некви диваци, и жителите на тези региони не могат свободно да изразят волята си. Така че избори ще има, когато на цялата територия на Украйна е възможно да се проведат такива.
Сори, жужето е виновно, да е мислило :)
А зеленото жуже не го обсъждай много какво е. Гледай го какво прави, и как бива приет по целия свят. За разлика от едно друго жуже, де има смелост да се появи само в Пекин и в Минск...
Но простено ти е де... щом доказваш че жужето е наркоман с кадри с Ал Пачино, какво чудно има че не знаеш докога е мандата на украинския президент...
А за снимката... има едно копче F12 на клавиатурата... с него се правят магии. Ама истински, като едновремешние магьосници, а не като сегашните мерлин-и... :)

--- Цитат на: EDM electronics в Юни 05, 2024, 10:15:20 pm ---Само комунистите навремето забранявали да се напуска страната, така ли?  :)

--- Край на цитат ---
Не го мисли Скот Ритър... вече го писах. Ако толкоз е обиден и огорчен, може да се свърже с Путин и ще му дадат руски паспорт. Както получиха Депардийьо и Сегал. И тогава кат тръгне... по целия свят... Това Турция, Китай, Беларус, Таджикистан, Туркменистан, Бразилия, Южна Африка... и аре стига толкоз... :) Ще си върне картата "Виза" и ще получи карта "Мир", с която спокойно ще може да се разплаща в още по-малко държави... :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия