Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (703/919) > >>

Ksurnev:
Жужиии, Жужи...
https://decanter.ru/beluga

Ksurnev:
За Чукчата нечитатель:
Медоев Олег Казбекович Има две работещи фирми в Русия и е руски милиардер.
Мога да ти дам и телефоните на фирмите му, ако поровя повече, сигурно ще му намеря и телефона.
Анадънма!!!

merlinbg:
     Ето как живее бившия президент на Усрайна. В големи мъки и лишения и постоянно мисли за доброто на страната, която управлява до скоро :) Като гледам тази картинка се чудя да се плаша ли, да се радвам ли, да плача ли, да се смея ли?!? Нека ми отговорят евроатлантиците какви чувства да изпитвам :)

https://t.me/sanya_florida/17804

Преди около две години един съфорумец (няма да му споменавам името да не му правя реклама) спори с мен, че малкото зелено човече (не става въпрос за извънземно) не било наркоман разбираш ли :) Тогава не можа да ме убеди, но след като видях тази снимка вече вярвам на Жужи (упс... изтървах се без да искам). Тази бяла купчинка пред вече бившия президент на Усрайна е или пудра захар, или брашно... или гипс (може да е решил да си шпаклова кабинета човеко), но в никакъв случай не е наркотично вещество :) Вие как мислите, какво е веществото според вас???

Не се притеснявайте да отговаряте, пишете вашите хипотези относно съдържанието на купчинката БЕЛО :)

juliang:

--- Цитат на: merlinbg в Юни 05, 2024, 05:16:37 pm ---     Ето как живее бившия президент на Усрайна. В големи мъки и лишения и постоянно мисли за доброто на страната, която управлява до скоро :) Като гледам тази картинка се чудя да се плаша ли, да се радвам ли, да плача ли, да се смея ли?!? Нека ми отговорят евроатлантиците какви чувства да изпитвам :)

https://t.me/sanya_florida/17804

Преди около две години един съфорумец (няма да му споменавам името да не му правя реклама) спори с мен, че малкото зелено човече (не става въпрос за извънземно) не било наркоман разбираш ли :) Тогава не можа да ме убеди, но след като видях тази снимка вече вярвам на Жужи (упс... изтървах се без да искам). Тази бяла купчинка пред вече бившия президент на Усрайна е или пудра захар, или брашно... или гипс (може да е решил да си шпаклова кабинета човеко), но в никакъв случай не е наркотично вещество :) Вие как мислите, какво е веществото според вас???

Не се притеснявайте да отговаряте, пишете вашите хипотези относно съдържанието на купчинката БЕЛО :)

--- Край на цитат ---

До такова дередже се докарваш като гледаш само "17 мига от пролетта" и "Утрините тук са тихи"...

Това е кадър от един бестселър, който вероятно са гледали и чукчите в Сибир. Само магьосника не е в час... :)

И така и не се научи как се вадят снимки от телеграм-а... ма за това се иска човек и малко да е грамотен :)

h2motor:
 juliang, в България по него време наистина не беше зле, въпреки някои обществени порядки които българите сами си ги бяхме наложили. Все пак в страната електричеството, водопровода се случиха по рано отколкото в съседни нам страни, а е много трудно да се отличиш особенно от съседите си, дори не е възможно. Не е причината в обществения строй, ето пак сме си такива - българи се карат толкова жестоко, ами няма такива хора много ако погледнеш други народи при тях не е така. В България наистина има и много добри хора, тях сигурно ги създава това нещо, тази атмосфера..отвратени от нея. Сигурно българи ще направят много добри неща за другите, но това няма да е сега.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия