Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
Ksurnev:
Наглосаксите ни карат към това, за което е писал Иван Ефремов 1968г. в книгата си Часът на бика.👹👹👹Демек Дългоживеещи и Кратко живеещи хора.
Още по ясно: Хора с изключителни привилегии, и Хора без никакви привилегии.
EDM electronics:
Колега merlinbg,
разбирам стремежа ти и добрите намерения да вразумиш две изгубени души от форума, продали ги за жълти стинки на неолибералната идея, но няма да можеш да им помогнеш, знам го от личен опит с тях.
Единия баща му умрял от биологично оръжие на САЩ - нарича се Ковид, знае го, но не му пука и дори грам не вини съдателите му, напротив той е техен ревностен защитник. Представи си баща му от оня свят, чете форума / ;) ;)/, как се чувства, що за какаваняк е създал и възпитал?
Не стига, че му харизал и жилище, щото той през целия си жйвот не успял да съгради, купи и в същото време седнал тук във форума да ни обяснява за цените на жилищата, кае, как, голям микро и макро икономист - тъй "чува петлите" на бизнеса повсеместно, а всъщност е един общ работник по фабриките, наврян в най-големите мръсотии и миризми, същия капиталист krasias-будиста, дето бачка за минимална заплата - пазач на ВЕЦ, прекъснал семейната традиция на православието и станал будист, който се подиграва тук на "комунист" - щот много му била светла душата.
Другия - дядото с внуците, дето ходи на стари години да бачка в чужбина и си мисли, че някой му завиждал за това, той няма да се възпротиви на западната изродщина - знамена на пъпчасали гейове, да се веят над детските градини, законни полови актове с малолетни на 12 г., щом това било по тяхно съгласие, докато тези европейски ценности не му дойдат на неговата глава и тогава да каже - ей, имало едни млади хора във форума, доста по-млади от мен и оня "софиенец" - прави са били. Дотогава той е просто една латерна, която има само една плоча - русофобия и оплакване от комунизма, забравил неблагодарника, Га е ял големите киФтаци и нищо не е работил. Той ако беше правил нещо съществено, досега да беше споделил.
Тия двамата умирисаха форума на вонята на Сорос. :)
Вижте го тоя изрод - техния идеолог. Това е лицето на самия дявол:
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 04, 2024, 01:52:52 pm ---Колега merlinbg,
разбирам стремежа ти и добрите намерения да вразумиш две изгубени души от форума, продали ги за жълти стинки на неолибералната идея, но няма да можеш да им помогнеш, знам го от личен опит с тях.
Единия баща му умрял от биологично оръжие на САЩ - нарича се Ковид, знае го, но не му пука и дори грам не вини съдателите му, напротив той е техен ревностен защитник. Представи си баща му от оня свят, чете форума / ;) ;)/, как се чувства, що за какаваняк е създал и възпитал?
Не стига, че му харизал и жилище, щото той през целия си жйвот не успял да съгради, купи и в същото време седнал тук във форума да ни обяснява за цените на жилищата, кае, как, голям микро и макро икономист - тъй "чува петлите" на бизнеса повсеместно, а всъщност е един общ работник по фабриките, наврян в най-големите мръсотии и миризми, същия капиталист krasias-будиста, дето бачка за минимална заплата - пазач на ВЕЦ, прекъснал семейната традиция на православието и станал будист, който се подиграва тук на "комунист" - щот много му била светла душата.
Другия - дядото с внуците, дето ходи на стари години да бачка в чужбина и си мисли, че някой му завиждал за това, той няма да се възпротиви на западната изродщина - знамена на пъпчасали гейове, да се веят над детските градини, законни полови актове с малолетни на 12 г., щом това било по тяхно съгласие, докато тези европейски ценности не му дойдат на неговата глава и тогава да каже - ей, имало едни млади хора във форума, доста по-млади от мен и оня "софиенец" - прави са били. Дотогава той е просто една латерна, която има само една плоча - русофобия и оплакване от комунизма, забравил неблагодарника, Га е ял големите киФтаци и нищо не е работил. Той ако беше правил нещо съществено, досега да беше споделил.
Тия двамата умирисаха форума на вонята на Сорос. :)
--- Край на цитат ---
И това го казва човек без един ден трудова стаж, с нулев, дори бих казал - отрицателен принос към обществото. Обяснява ми как моя баща бил починал от заболяване на почти 90 години, а не си гледа в паничката че неговия се е гътнал половин век по-млад при най-прогресивната медицина по това време - социалистическата.
Продал на родата нивите, реституирал си имоти из града, живее от наеми и обяснява на всички как живота им бил лош. Няма ден живот извън детската градина по времето на соц-а, но е голям спец по всичко което се е случвало там.
И забрави да започнеш изявлението си с "Хайл Путин"... не знам, за мен звучи като да си разколебан в убежденията си... :)
VITAN:
Жужи, Жужи,
пак приемаш желаното за действително, но аз не съм против.
Да си стоиш в твоят измислен свят.
Реалният е нещо друго, но розовите ти очилца са много хай-тек: и чистачки си имат, и казанче за миеща течност. Щем да измиеш малко реалността:
Американский экономист: санкции Запада не поставили Россию на колени, а породили новый полюс благосостояния
Оригинал новости ИноТВ:
https://russian.rt.com/inotv/2024-06-04/Amerikanskij-ekonomist-v-mire-poyavilsya
Санкции должны были поставить Россию на колени, потому что из-за них она больше не смогла бы продавать Европе дешёвые нефть и газ. Однако Германия была европейским локомотивом именно благодаря дешёвому импорту энергоресурсов из России, а Москва в итоге стала продавать свой газ Китаю и Индии, рассуждает основатель Democracy at Work Ричард Вольф в интервью Дэвиду Лину. В итоге в лице БРИКС в мире появился второй полюс благосостояния, и не учитывать это было бы ошибкой.
juliang:
Прави разлика между "да продаваш газ" и "да печелиш от продажбата на газ"... :)
https://www.actualno.com/business-world/kitaj-iziskva-rusija-da-mu-prodava-gaz-po-ceni-na-vytreshnija-pazar-financial-times-news_2234342.html
Мечо Пух иска от Московия да му продават газта на цените за вътрешния пазар. А те там са субсидирани...
Путин казал "Ма то не може така, вътрешните цени не може да са равни на експортните", на което Мечо Пух с блага (бих казал "блажна") усмивка задал въпроса "А ти на Беларус на какви цени продаваш?"... с което диалога приключил :) "Сила Сибири 2" почти сигурно няма да се строи, Ямалското находище си стои за украшение.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия