Автор Тема: Това трябва да ни плаши "епизод 2"  (Прочетена 363886 пъти)

Неактивен Михаил Кузмов

  • Специалист
  • Много Напреднал
  • ***
  • Публикации: 2 288
Re: Това трябва да ни плаши "епизод 2"
« Отговор #3390 -: Май 24, 2024, 09:08:28 pm »
Майкууу! Начи нийй с ямахите сме били много зле! Добре че получих просвета! Шъ внимавам за бръмбари!

Неактивен merlinbg

  • Специалист
  • Активен
  • ***
  • Публикации: 288
Re: Това трябва да ни плаши "епизод 2"
« Отговор #3391 -: Май 24, 2024, 09:47:12 pm »
Лозунги, лозунги... А самия факт, че продължаваш да си губиш времето с дементен старец като мен говори много за състоянието ти :)
Ами купи си за да разбереш що е то кабрио с твърд таван. Щото явно никога нито си се возил, нито си виждал как се сгъва и разгъва тавана.
1. Когато тавана е на мястото си, колата по нищо не се различава от седана. Има си ламаринен таван точно кат овсяка друга кола.
2. До 90-100 км/ч със свален таван спокойно мога да си запаля цигара. Жестоко се заблуждаваш че трябва да си омотан кат ескимос.
3.  Свалянето и вдигането на тавана отнема около 20 секунди и коства натискане и задържане на един-единствен бутон (а, да и две ключалки трябва да освободиш чрез дърпане с пръстче откъм купето). Те ти да гледаш, че да не продължаваш да се излагаш кат ги приказваш тия работи:
<a href="https://www.youtube.com/v/BRi9PXCromU" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/BRi9PXCromU</a>
4. Не едно десетилетие карам коли и съм си напатил от 5-6 часово каране със свален прозорец (врата ти е схванат кат на Робокоп) или на климатик.
5. Ще те учудя, ма кабриото също има климатик, и той си върши прекрасно работата и при свален таван. Просто трябва да го пуснеш да духа малко по-силно. Не че ти трябва реално, но го има - за консерви де искат да се возят в кутийка.

А ако чак толкоз ми домъчнее за седана - свалям малкия от БМВ-то и ще си карам седан. И той няма да е против - умира си да кара кабриото :)

    "Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила."
    "Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало."
     Пауло Куельо както казва един наш комик :) Исках да кажа Джордж Оруел (от романа "Хиляда деветстотин осемдесет и четвърта")

и

     "Черното е бяло, бялото е черно"
     "Две и две е всичко друго, но никога четири"
    И това не е цитат на Пауло Куельо, а следствие на разсъжденията на нашия съфорумник Жужи, или Пепи, или както там го познавате :) Абе знаете за кого говоря :)

Неактивен svetlio760

  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 1 373
  • Пол: Мъж
  • винаги има начин
  • Скайп: svetlio760
Re: Това трябва да ни плаши "епизод 2"
« Отговор #3392 -: Май 26, 2024, 09:26:15 am »
Сори, Светльо, тук акането по гробове се приема за нещо нормално, дори се насърчава от модераторите на форума...
Аз нямам нищо против модераторите. Въпросът е ти що рипаш срещу тях?

А моя баща що умря от Ковид?
Щото вируса ако го е имало, мореше възрастните хора. Моите съболезнования. Създадоха вируса за да убиват, но понеже не бяха доволни от резултата, създадоха ваксината, за да продължат с убийствата по- качествено.

Неактивен juliang

  • Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 6 448
Re: Това трябва да ни плаши "епизод 2"
« Отговор #3393 -: Май 26, 2024, 09:45:46 am »
Аз нямам нищо против модераторите. Въпросът е ти що рипаш срещу тях?
Може би трябва да си трая когато се опитват да се заяждат с мен? Или си въобразявам?

... Създадоха вируса за да убиват, но понеже не бяха доволни от резултата, създадоха ваксината, за да продължат с убийствата по- качествено.
С първата част може и да се съглася отчасти, макар че според мен нито това че точно този вирус е създаден умишлено в лаборатория не е доказана, още повече това че е изпуснат умишлено. Да, на всички е известно че на много места по света се работи по култивацията на вируси, които могат и да са изключително опасни.
С втората съм категорично несъгласен. Ваксините помогнаха да се спасят милиони животи. Ако си припомним че испанския грип е прибрал при свети Петър между 3 и 6% от световното население, то сега би трябвало да загинат над 20 милионa души. И то ако не взимаме предвид в пъти по-голямата мобилност на съвременното население. А ние се "отървахме" с около 7 милиона.
Да, вероятно има хиляди, дори десетки хиляди починали от усложнения вследствие ваксината по света. Но хора умират и от противогрипна ваксина, има случаи на дечица умиращи от задъжителните ваксини за дифтерия, коклюш, шарка... Няма как да има 100% безвредно лекарство, дори аспирина и аналгина може да убие някой.

Неактивен merlinbg

  • Специалист
  • Активен
  • ***
  • Публикации: 288
Re: Това трябва да ни плаши "епизод 2"
« Отговор #3394 -: Май 26, 2024, 04:11:25 pm »
С първата част може и да се съглася отчасти, макар че според мен нито това че точно този вирус е създаден умишлено в лаборатория не е доказана, още повече това че е изпуснат умишлено.

       Много си прав Пепи... на цели 300% си прав и съм съгласен с теб!!!
    Нема как човек да се рови във вирус, а още по-малко да го създава по разните му там лаборатории. Ти знаеш ли колко малка е тая гадинка вирусот??? Тва ако беше коза, уфса, кон, крава... иди дойди, може и да ги създадеш, това са си големи животни... ама вирус... нали!?! А па да пускаш измислени вируси от измислени лаборатории е още по-голяма простотия. Така че много си прав даже.

    Много по-вероятна е версията на краварите, че змия и прилеп са се снощавали и се е пръкнал вирусо на ковидо. Мдааа... кво знаеме ние за половия живот на змиите и прилепите... нищо... едно голямо нищо. Ти като фак-чекър ще потвърдиш ли версията? И какво ще кажеш за ваксинацията с БЕЛИНА предложена от Баш Бабаита на Кравария (Джо Байдън)? И къде е по удачно да се бие инжекцията с белина, венозно или директно в челото, за да предпази на-важния орган "Мозокот"???

     И пак да се повторя:
    "Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила."

Неактивен EDM electronics

  • Global Moderator
  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 4 687
  • Z - Оркестър Вагнер
Re: Това трябва да ни плаши "епизод 2"
« Отговор #3395 -: Май 26, 2024, 05:09:55 pm »
Бащата е единстевният човек, който иска синът му да стане нещо повече от него и въобще да успее в живота, никой друг, никой приятел, никой познат - САМО БАЩАТА! Той е най-най-близкия ти човек! Той дори апартамента си в София ще ти хариже, и го хариза!  :D

И сега:
Когато някой убие баща ти с биологическо оръжие /вирус Ковид/ и ти знаеш, кой е убиеца на баща ти - САЩ, въпреки че си го загубил продължаваш да мелиш и спориш с умните хора, че САЩ са върха на цивилизацията, да се правиш, че не виждаш истината, да търсиш самопризнания от убийците, вместо сам да осмислиш фактите, и вместо да ги анатемосаш, той е пръв техен приятел и другр.  8)

Какъв е този човек другари, как се нарича такъв човек, що за ценностна система има? :)
Потресен съм от коравосърдечие, безразличие и неблагодарност в съвременните "демократи", неосъзнати фашисти.  :)

Неактивен h2motor

  • Стабилен
  • ****
  • Публикации: 518
Re: Това трябва да ни плаши "епизод 2"
« Отговор #3396 -: Май 26, 2024, 05:41:20 pm »
 juliang, има изказване на учен работил по този вирус в лаболатория на Университета в Южна Каролина, той казва че е бил част от екипа който го е създал, но не е имал представа че ще се използва за създавана на такава криза. Вирусът в първоначалния му вариант е смъртоносен с много малко случаи на успяващи да го изкарат - оздравеят. Той обяснява как ги правят също, комбинация от вируси докато се появи вариант мутант на някой от тях който е смъртоносен. Може да се намери в интернет изказването му на някаква конференция и не виждам ако не е истина защо този човек ще говори така. Баща ти наистина е починал от вирус създаден в тази лаболатория, нямам разумно обяснение този човек да не говори истината, а и на конференцията половината му колеги камерата ги хваща как гледат в пода като говори - изпуснали са нещо, но тези хора не са имали представа че ще се използва. Те не са знаели че ще се използва и не лъже човека за това. Та тези хора които са го направили сами се обаждат, също казват че това нещо е тяхно откритие без което не би могъл да се създаде подобен звяр.

Неактивен h2motor

  • Стабилен
  • ****
  • Публикации: 518
Re: Това трябва да ни плаши "епизод 2"
« Отговор #3397 -: Май 26, 2024, 05:47:22 pm »
В България добре че затвориха много яко, дойдоха мутантите на този вирус защото се забави.

Неактивен VITAN

  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 4 690
  • Невежеството ражда химери...
Re: Това трябва да ни плаши "епизод 2"
« Отговор #3398 -: Май 26, 2024, 06:09:25 pm »
Жужи,
стягай момчето. И свиркай, да му купя там каска, бронежилетка... да не стане курбан на 4-тия час. Да н'съ излагаме пред чужденците:

Орбан:
В централата на НАТО в Брюксел тече подготовка за вкарване на Европа във война

https://www.big5.bg/2024/05/26/%d0%be%d1%80%d0%b1%d0%b0%d0%bd-%d0%b2-%d1%86%d0%b5%d0%bd%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%be-%d0%b2-%d0%b1%d1%80%d1%8e%d0%ba%d1%81%d0%b5%d0%bb-%d1%82-2/

Виж руснята как не оставя на мира цивилизованите еУропейци:

<a href="https://www.youtube.com/v/mzBxE16_TNo" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/mzBxE16_TNo</a>
Раскол все глубже! Запад переходит к силовым методам внутри себя.

Ии не смей да използваш духовни думички като св. Петър и пр.
Глобалистите легнаха под Сатанистите. Медицински факт.
Не си политкоректен - пепел ти на езика!

P.s. Квалификационные испытания двигателя Raptor 2 привели к мощному взрыву на предприятии SpaceX в МакГрегоре. Компания пока не комментирует инцидент: уже после взрыва в блоге SpaceX в социальной сети «X» появилась запись о предварительно запланированной на 5 июня четвертых летных испытаний ракеты Starship. По-видимому, взрыв не повлиял на планы по этой ракете.

Неактивен EDM electronics

  • Global Moderator
  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 4 687
  • Z - Оркестър Вагнер
Re: Това трябва да ни плаши "епизод 2"
« Отговор #3399 -: Май 26, 2024, 10:02:46 pm »
Демокрацията изгони милиони българи в чужбина по неволя. Държавата не може да им осигури работа. Освен това нашите т.н. "партньори", а всъщност едни западни тарикати нямат интерес в България да се развиват науки и технологични производства, каквито е имало по времето на Тодор Живков и омразните комунисти.
Питайте Михаил Кузмов в какъв Институт по изобретенияте е работил тогава и защо сега няма такъв институт, камо ли някой да "изобретява", като него.  ;)  :)

Сега основно икономикатата ни се състои предимно от услуги, а производствата са технологично посредствени. Училищата учат само един език - на колонизатора, няма техникуми и професионални училища, децата буквално нищо не умеят. Те дори не са държали отвертка. Отделно им промиват мозъка с лъжовна история, за да забравят корените си и да ги отдалечат от нашите естествени братя - руснаците. Демократите за 35 г. закриха 1 300 училища в България! - комунистите им били виновни  :D

Цалата държавна политика последните 35 г. е с корен русофобията и около нея се варти всичко. Американците дават мило и драго да се сбием с руснаците по нагласен от тях повод - популистки за демокрацията, лъжовната им демокрация, за да се засее омразата с цел изолация, защото авглосаксите с бой не могат да победят РуЗия.

Докато тече процесът на преформатиране на българското съзнание с имплантиране на русофобията в корен, тече дегенеративния процес на депопулация и оглупяване, на антицивилизация - гейове, педофилия, сатанизъм, на отричане от род и семейство в името на американските интереси.

Син погребва баща си убит от биологично оръжие Ковид, знае кои са убийците, но вика не било доказано със самопризнание на виновника САЩ, и твъпреки това той ги обича и защитава, щото били американци и негови идоли на просперитета и културата Плейбой  :D - били доаените на съвременната  демокрация.

Тези демократи са БИТЕР изфирясали и изкукуригали с идеологията си спрямо едно времешните комунисти с техните петилетни планове и всеки момент идващия утопичен комунизъм, когато всеки ще лежи по гръб и ще пълни кошниците в суперите.

Всъщност се задава западния комунизмм - това е НЕОлиберализма /на американски Комунизъм/. Този път не е виновен Ленин:D
« Последна редакция: Май 26, 2024, 10:21:52 pm от EDM electronics »

Неактивен Михаил Кузмов

  • Специалист
  • Много Напреднал
  • ***
  • Публикации: 2 288
Re: Това трябва да ни плаши "епизод 2"
« Отговор #3400 -: Май 27, 2024, 08:42:48 pm »
СЪР, никога не е имало такъв институт в подразделенията на БАН. И сега няма. Преди се казваше ИПФ (институт по приложна физика), сега е преименуван на ЦЛПФ (централна лаборатория по приложна физика). Направете си труда да прочетете историята на БАН. Какво става с БАН след 9ти 1944та? Колко подразделения има като въпросният институт? Той от вас беше именуван и в институт по нищоправене. Така ли? Излиза че властта е поддържала такива като мен и още хиляди да не правим нищо! Точно от БАНски институт са летели в космоса апаратура в програмите на Русия и САЩ!  Ако само малко се замислите в какво противоречие изпадате, няма да пишете накива нелепости! Но сякаш по важно е да ръсим злоба и омраза!

Неактивен EDM electronics

  • Global Moderator
  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 4 687
  • Z - Оркестър Вагнер
Re: Това трябва да ни плаши "епизод 2"
« Отговор #3401 -: Май 27, 2024, 09:42:05 pm »
Той от вас беше именуван и в институт по нищоправене. Така ли?
Излиза че властта е поддържала такива като мен и още хиляди да не правим нищо
Ако само малко се замислите в какво противоречие изпадате, няма да пишете накива нелепости!


Ами да, така е. Нали постоянно това говорих, нали комунистическата власт била калпава.
Къде съм си противоречал?
Аз се развам, че си призна най-накрая.  :)

Неактивен Михаил Кузмов

  • Специалист
  • Много Напреднал
  • ***
  • Публикации: 2 288
Re: Това трябва да ни плаши "епизод 2"
« Отговор #3402 -: Май 28, 2024, 08:05:29 am »
Ооо не! Комуникацията зацикля! Винаги намираш начин ти да излезеш прав! Хайде обясни, как така в соца било направено толкова много, а ние от БАН нищо не сме правили. Махали крачоли и т.н. все твои приказки. Защо тогава и сега БАН си остана и продължава да съществува и развива!

Неактивен Михаил Кузмов

  • Специалист
  • Много Напреднал
  • ***
  • Публикации: 2 288
Re: Това трябва да ни плаши "епизод 2"
« Отговор #3403 -: Май 28, 2024, 08:21:27 am »
От 1987 до 1990 работи като старши научен сътрудник в Институт по Приложна Физика, Пловдив, филиал на БАН.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D1%8F%D0%BD_%D0%A1%D1%8A%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%B9%D1%87%D0%B5%D0%B2
Ето с този човек съм ял кИфтаци в института. Направи си труда малко да почетеш и престани да плещиш глупости!

Неактивен VITAN

  • Много Напреднал
  • *****
  • Публикации: 4 690
  • Невежеството ражда химери...
Re: Това трябва да ни плаши "епизод 2"
« Отговор #3404 -: Май 28, 2024, 08:44:17 am »
От 1987 до 1990 работи като старши научен сътрудник в Институт по Приложна Физика, Пловдив, филиал на БАН.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D1%8F%D0%BD_%D0%A1%D1%8A%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%B9%D1%87%D0%B5%D0%B2
Ето с този човек съм ял кИфтаци в института. Направи си труда малко да почетеш и престани да плещиш глупости!
"Стоян Съргойчев счита за свое най-голямо постижение теоретичният си труд Basic Structures of Matter – Supergravitation Unified Theory (Всеобща теория за супергравитацията и структурата на материята) (2001 г.)."

...Теорията предсказва създаване на нови технологии, между които усвояване на нов вид енергия и придвижване в пространството чрез антигравитация.

Я питай твоя човек, що за животно е това "супергравитацията". Щем и ние да се образоваме. Той тука mi68 се опитва нещо, но не му вдяваме.
Като търся в Уики-то за "супергравитацията" ми излиза в съчетание със: суперструни и суперсиметрия.
Щем супер да ни образоваш, нали си учен?!

На Пикси му личи, на тебе(?), ха да видим!

Bonus:
<a href="https://www.youtube.com/v/Xj4ImWZ8RHs" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/Xj4ImWZ8RHs</a>
США впали в панику и совершили роковую ошибку - время расплаты пришло!