Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
Михаил Кузмов:
Майкууууу! Атос нищо не казва, сигурно е припаднал от смях! Хумор сатира и забава, това предаване го имаше по комунизъмът! А тук ЕДМа го води!
Аtos:
Само едно искам да ви вметна:
- Никъде по света досега не е имало комунизъм!
- Никъде по света сега няма и демокрация!
Изобщо не знам кой и какво си мери в момента...забавно е ;D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Април 12, 2023, 09:03:36 am ---Колкото и да се возиш на разните си там коли, това няма да те направи щастлив, иска ти се, но не може. Затова и постоянно се хвалиш с такива прости неща. Мен не можеш да ме впечатлиш. Това което си постигнал с колите са джобни пари и много лесни цели.
--- Край на цитат ---
За осми път повтарям - нямам никакво желание да впечатлявам някого си. Споделям това, което съм напрвил и което ми носи удоволствие.
После - не съм дебил, за да се хваля с коли от по 3 - 5 000 лева.
И накрая - колкото и да ти е чудно - прави ме щастлив факта, че мога да си купя кабрио, просто щото ми се кара кабрио. Преди няколко години ми се караше БМВ - купих едно на сина ми, за да го покарвам и аз. Вече ми писна, и го кара само сина ми. Вероятно и кабриото ще ми писне след 2-3 години и ще си намеря нещо друго, което да ме кефи.
Кво да прайш... кефят ме дребни неща... :)
Ksurnev:
А днеска е денят на космонавтиката, ако сте забравили. Медиите мълчат гробно.
EDM electronics:
Светлодуш, къде се губиш, къде се криеш? :)
Ела тук и пак публично да ме опишеш какъв голям комунист съм аз и какъв капиталист и евроатлантик си ти /как работиш пазач на комунистическия язовир на Тодор Живков :D/, как ти била много светла душата и по аналогия на обратното, как моята комунистическа душа била черна кът катран. :D
Като ми попадне в полизрението някой будист и се сещам за тебе. :D
Но нали си ме знаеш, не съм от ония, които се подмазват, а напротив стрелям директно и буча с рогата - такава ми е природата /зодия овен съм, нали си по зодиите/.
В тоя ред на мисли ще ти кажа, че никак не приветствам хора, които са се родили в славянската култура и традиции, с традиционните религии, да направят обратен завой и да залитнат в посока на чужди за нас религии. Не че и аз не приветствам някои техни схващания, но за мен е изневяра не само към собствения си народ, но и към Бога /Христос/ към който принадлежиш, ти е дал душа да се родиш по тези земи и при тези хора, а те го изоставили и поели по пътя на езическите богове. Та тая светлост на душата за която говориш е много измамна. Като го гледам оня Дони /певеца/ - бая го хапят мухите и то посред зима :D /то да го съжалиш с тоя му вид/, има зад гърба си два опита за самоубийство - вероятно бог Буда го тика към пропастта. :D
Ти знаеш ли историята на Буда? Щото EDM-a я знае очень харашо. При интерес мога да я разкажа съвсем накратко...
Чета по новините за духовния будистки водач - Далай Лама, който живее в САЩ и е вербуван агент на ЦРУ, също както вселенския патриарх Вартоломей /абсолютна американска партенка и долен цереушник/, дядката е възприел еврогейските ценности и дори клони към профил педофилия.
Оня ден Далай Лама си хареса едно малко момченце и уж му прави някакви будистки ритуали, взе да го целува по устните уста-в-уста и го помоли, да му поосмуче миризливия дърт език. Представяш ли си каква будистка перверзия е това? Анатема! :D
Далай Лама лъсна в скандален клип, моли малко момче да му "смуче езика"
https://www.bgonair.bg/a/4-world/302005-dalay-lama-lasna-v-skandalen-klip-moli-malko-momche-da-mu-smuche-ezika
Нали ти ми забрани да съм бил набожен, ко ми викаш: EDM-е ти нали си кУмУниС :D, защо се позоваваш на Бог, не се докосвай до Бог, не го мърси с комунистическите си вибрации? :D
Така ли беше, а Светлодуш, къде се криеш...? :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия