Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (670/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: juliang в Май 21, 2024, 02:57:27 pm ---

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: EDM electronics в Май 22, 2024, 08:51:24 am ---Не мислиш ли, че си описал себе си?

--- Край на цитат ---

А ти що реши че съм го постнал за теб? :)

--- Цитат на: EDM electronics в Май 22, 2024, 08:51:24 am ---Обидно е когато:
Като евроатлантически лъжец плюеш и изопачаваш по българската история каквато и да е тя, отричаш българските мъченици, дали живота си за запазване на българската идентичност и религия, като са предпочели смъртта, отричаш и осмиваш партизанското и хайдушкото движение.

--- Край на цитат ---

Обидно е когато някой не прави аналогия между Бандера и партизаните. Значи тоя:

--- Цитат ---Под ръководството на Бандера ОУН започва серия от наказателни акции срещу представителите на полската окупационна власт. През този период ОУН извършва 3 политически убийства, които получават голяма публичност – на училищния куратор Гадомски, обвинен в унищожаването на украинското училище и насаждането на полския език, на служителя на Държавното политическо управление Алексей Майлов като протест срещу Голодомор, а в Украйна и убийството на полския министър на вътрешните работи Бронеслав Перацки, който се занимава с „пацификацията“ (умиротворението) на украинците. Степан Бандера е отговорен ръководител на тези покушения.
--- Край на цитат ---
е фашист, но това:
https://youtu.be/0NBeIWT_ugE?t=1643
е повод за гордост?
Ша може ли да ми обясниш точно каква е разликата, че аз нещо не схващам? :)

h2motor:
juliang, има разлика - ако бяха поляци отдавна щяха да са в ЕС, но те не искат. Не искат и руснаци каквито всъщност са. Ние защо не се обединим с византийците най после, те се стопиха че и ние като тях. Поне византийците са умни, това за което украинците проливат кръвта си нашите византийци го направиха като поставиха пред свършен факт ЕЦБ и те се съвещаваха няколко дена без да спят и накрая просто платиха. Те много държат да се изкарат нация различна от руснаци, но затова се плаща - няма да имат газ, няма да имат петрол а като руснаци имат. Сепаратизма е глупав, защо тръгнаха да бият тези от Донбас вместо да им пожелаят лек път и до сега можеше половината територия да се е върнала или те направо да отидат при нея. В Европа не ги искат въобще, те са друг вид хора, украинеца иска да си говорят с него където и да отиде, а в Европа отчуждението е на висота и никой с никой не комуникира. Какво ще правят в Европа те ?

juliang:
h2motor, ти явно не схващаш че те не искат такова управление. Не искат да са втори Беларус. Искат на Запад - ако щеш така го кажи.
Независимо че няма да имат газ и нефт (реално те имат МНОГО газ в Донецк).
Що не се обединяват... ми ние що не искахме да сме обединени с турците преди 150 години? За к'во ни трябваше некакви въстания да вдигаме, да се правим на независими?
И верно... нищо не ти се разбира, мисля повече да не се мъча да отгадавам какво си написал...

juliang:
И после ватенките се чудят що никой им няма вяра и за 5 стинки.
https://offnews.bg/sviat/rusia-initciira-ednostranna-promiana-na-morskite-si-granitci-s-litva-i-823418.html

VITAN:
Жужи, Жужи,

Не съм фактчекър и човек без работа. Търсиш истината?! Я да те светна:

1. Янките си присвоиха много териториални води на Русия от времето на Елцин! Покрай алеутските острови. Що не рипаш!!?

2. Русия е купила от Швеция почти цялата Прибалтика за много тонове сребро. За това що не рипаш? Да ти отнема апартамента? Не? Ааа, баща ти го купил, ясноо.

3. Ай спира се с твоя тролинг на дребно. Дай нещо, де си заслужава. Казах, дори няма да си правя труд да разследвам твоите нафъкани чекъри - отдето преписваш.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия