Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
h2motor:
juliang, в общи линии си прав, но те наистина не искат да побеждават Украйна. САЩ са жестоко заблудени, тя е много проблемва страна и това че се занимават с нея може да им струва собствената им страна. Украинците въобще не са за подценяване, могат да разделят САЩ на две. Представи си че в Русия са наясно с техните възможности. Виж те са си плащали на Украйна със суровини, вместо да си ги продадат на високи цени. В самата Русия нямат ли нужда от тях, излишни ли са им били ? В един момент Украйна без да е минала към Русия ще се обърне срещу САЩ, ако продължават да я подкрепят - заблуждават.
svetlio760:
--- Цитат на: juliang в Май 18, 2024, 09:24:31 pm ---Тоя въпрос го задай на ЕДМ-а, щот той почна да ни замеря с едни числа без да обяснява какво означават.
И къде е масовата смъртност на ваксинираните? Нали щяха да се гътнат за 6 месеца, макс година? Къде са труповете по улиците питам аз? :)
--- Край на цитат ---
Да питам ЕДМ, ама не питам него, а питам теб. Пък труповете по улиците бяха не за ваксината, а за вируса. Що се отнася до смъртността от ваксините, братовчед ми почина от ваксина, а той не е случайност, вервай ми. И преди да почнеш да акаш върху гроба му, да те питам що не умря от ваксина против заушка или от противогрипна, а реши да си иде, точно от астра зенека?!
juliang:
А моя баща що умря от Ковид?
h2motor:
juliang, защото пуснаха вирус, биологично оръжие разработват ги в Университета в Южна Каролина. Питай ги защо и що за хора са. Има и начин да ги разпространят, техническо средство. Баща ти им е пречил сигурно, затова си е отишъл.
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Май 21, 2024, 01:10:53 am ---А моя баща що умря от Ковид?
--- Край на цитат ---
За благодарност.
Да послужи и той на каузата им.
Която защитаваш като Матросов (на амбразурата)...
Само не ми разтягай лакардии, че COVID-19 не е изкуствено създаден!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия