Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
Отговорете ми на следния въпрос от официалната статистика:
Каждый год в США прападают 450 000 деца, а в Европа 250 000 деца.
Куда деватся такое каличества детей?
Кто есть там ети детей?
Да не би Путин да ги яде тия деца на запад, КГБ в сговор с Тръмп да му ги лови и той замръзнал във фризера, да ги яде?
Извънземни ли ги обират тия деца, канибали ли са там в тоя развит свят, какво става, демократи?
Това е всяка година. Само за последните 4 г. са изчезнали 4 мил. деца!
Гледах видеа от САЩ с пострадали родители - крадат им децата от автомобилите, докато чакат светофара. Децата са под строга родителска охрана. Всеки момент могат да ти откраднат детето. Там никъде по улиците няма да видите сами деца, да се разкарват - голяма демокрация, долям дрийм!
Диктатора Ким Чен Ун, който държал така корейците гладни, че от 7 мил след корейската война сега станаха 35 мил, да сте чували там да изчезват деца?
Само долна пропаганда ви разправят. А много важна е позицията, която заемате, как правилно мислите, защото е определящи за настоящето и бъдещето ви, през какви перипетии ще минете - несгоди, болести, нещастия. Аз само ви предупреждавам.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Май 17, 2024, 02:27:51 pm ---Отговорете ми на следния въпрос от официалната статистика:
Каждый год в США прападают 450 000 деца, а в Европа 250 000 деца.
--- Край на цитат ---
Това е бройката на деца, обявени за изчезнали. Процента на намерените след като са били обявени за изчезнали в САЩ е почти 98%. Така че на практика остават около 10 000 ненамерени.
Огромната част от тези обявени за изчезнали деца всъщност са "отвлечени" от единия от разведените родители без знанието или съгласието на другия, избягали от къщи деца и подобни банални случки.
В Московия бройката е "само" около 40 000 годишно, но предполагам се сещаш защо е тази разлика - затворник по-трудно се губи от свободен гражданин :)
--- Цитат на: EDM electronics в Май 17, 2024, 02:27:51 pm ---Само долна пропаганда ви разправят.
--- Край на цитат ---
Кой го казва... :)
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Май 17, 2024, 03:52:52 pm ---Това е бройката на деца, обявени за изчезнали. Процента на намерените след като са били обявени за изчезнали в САЩ е почти 98%. Така че на практика остават около 10 000 ненамерени.
--- Край на цитат ---
Лъжец.
Ksurnev:
Бисмарк е казал: Знам много начини да изкарам Руската мечка от бърлогата, но не знам нито еди начин да я върна ОБРАТНО!!
VITAN:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Май 17, 2024, 06:56:48 pm ---...Плана на китайците преди повече от година! Тогава риториката на Путин беше ядрена. Суфлираше му пиянгура Мечкаров а Рогозков се пенеше, с един сармат един континент! Тогава Китай тегли червената линия на Путин за ядрените приказки!...
--- Край на цитат ---
Деде, виждам, че си корифей в историята и логиката.
Не мога да се ориентирам в този казус: кой аджеба има кинти и стандарт на живот!?
Щем да ни светнеш:
https://www.youtube.com/v/RM3qTLJ9A3c
Ну, приехали! В США объявили грязь … признаком демократии!
т.е.: Е, пристигнахме! В САЩ обявиха мръсотията ... признак за демокрация!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия