Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
h2motor:
EDM electronics, възможно е.
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: EDM electronics в Май 14, 2024, 05:14:41 pm ---Михаил Кузмов, каубоец :D, дъ тъ питъм нещу ;), знам че си специалист по тези въпроси:
- Възможно ли е някой да е работил, като служител в ЦУ на Държавна сигурност - София, без да е бил член на БКП? :)
Имам един познат работил там през соца и ми е интересно, дали е бил член на БКП? :D
--- Край на цитат ---
Специалист!? Нали бях фашист? Съмнявам се! Вярността към партията се доказва, и награждава, невярността се наказва! Така мисля беше.
svetlio760:
Правете пишкомера, че да се включвам.
Чудя се като сравнявате преди със сега защо не забелязвате разликата между соца и запада преди? То не се сравнява от позицията на времето, а от позицията на стандарта на живот! Преди 90 те запада е бил едно, сега е друго. Я вземете да сравните тогавашният запад с тогавашния СССР! И сегашния запад със сегашна имперска Русия? Явно трябва да ви напомням, че има обективна причина Русия да побеждава Украйна и стандарта на живот на руснаците да настига запада! Земете да проследите хода на ресурсите да видите как комунистите стават западняци и осират запада, но за това пък оставят Русия намира. По време на соца същите зомбита зомбираха всинца ни както в момента зомбират и запада. Само че преди им трябваха роби и беше "да живей живей труда", а сега им трябва израждане за да не останат хора на земята и девиза е "Да живеят ЛГБТИ педеругите, направете децата си педераси" И който помага за това с каквото може, има и пари и протекции и всичко му се прощава(съвременни активни борци срещу "фашизма и капитализма". Да не споменавам колко педали е имало сред комунягите преди...). Така нещата доста се опростяват сякаш... Нали бре, Юлияне? ;D
juliang:
--- Цитат на: svetlio760 в Май 15, 2024, 05:58:27 pm ---... Явно трябва да ви напомням, че има обективна причина Русия да побеждава Украйна и стандарта на живот на руснаците да настига запада!
--- Край на цитат ---
Обективната причина е че Московия е 150 милиона, докато Украйна е 40. А стандарта на живот го гледай зад Урал, не в Москва или Петербург. Там нещата са по-зле, отколкото при нас след Освобождението (онова от турско робство, преди 150 години).
VITAN:
Тъкмо последният руски император да вложи в Сибир едни заделени няколко стотин тона злато и го гръмнахте...
Сега Путин налива яко в инфраструктурата на Сибир.
И не, там не е толкова допотопно, колкото го пропагандираш.
Но това не е важно. Важното е, защо гръмнахте (професионално! според лекарите)
словашкият премиер Фицо:
- Защото щеше да налага вето на антируски санкции.
- Защото искаше с източните славяни да направи про-руски блок.
Руснаците, когато завладяваха Сибир - племената си останаха, както си бяха.
В Латинска Америка, когато католиците колонизираха, ако индианците ставаха католици - оцеляваха и до сега си живеят.
Когато W.A.S.P. == бели англо-саксонски протестанти => колонизираха Северна Америка, от индианците никой почти не оцеля.
Едно от най-показателно е племето Чероки. По всичко станаха на практика англо-сакси, но бяха и те пратени на бунището на историята... Около 110 000 000 индианци курбан.
Ако не може с куршуми, то със заразени одеала подаръци... геноцид да става.
П.п. Нищо не може да спре порива на ибрикчията да подмива. Отвътре му иде.
Против това бронебойни куршуми няма открити, няма открити!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия