Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (652/919) > >>

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Май 13, 2024, 10:07:17 am ---Ако в една държава населението намалява - това е сигурен признак че там хората са богати и живеят добре.

--- Край на цитат ---

Не. Означава, че имат огромни проблеми с морала!
И убиват децата си.
Я с противозачатъчни, я с аборти, я като ги нямат (пеерастия и пр. сатанизми => справки Евровизия),
я като не ги искат - да си живеят дребния животец.

П.П. Явно ние сме много богати! Особено по селата и малките градове...

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Май 13, 2024, 10:23:03 am ---Не. Означава, че имат огромни проблеми с морала!
И убиват децата си.
Я с противозачатъчни, я с аборти, я като ги нямат (пеерастия и пр. сатанизми => справки Евровизия),
я като не ги искат - да си живеят дребния животец.

--- Край на цитат ---

Сещам се за още един начин, по който една държава убива децата си...

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Май 13, 2024, 10:26:20 am ---Сещам се за още един начин, по който една държава убива децата си...
--- Край на цитат ---
Аз за 1000, по които Хегемона кара кухите лейки по света, да дават децата си курбан на демонокрацията.

За протокола, бихте 8 години по Донбас със самолети, снаряди, Хаймарс и каквото се сетиш,
но там в момента е фрашкано с детски колички.

*** ти е логиката и папагалстваш само пропагандистки клишета...

П.п. В UK украинските деца много трудно се събират с родителите си. Медицински факт.
Не им ги дават току-така. Защо ли?!

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Май 13, 2024, 10:07:17 am ---П.С. Нищо не казваш за Шойгу... :)

--- Край на цитат ---

На този етап нищо не мога да кажа, а само да гадая.
Има данни, че зам. министъра на отбраната Тимур Иванов, обвинен бутафорно в корупция /корупцията е най-дребното му престъпление/, всъщност се крие много по-голям грях - държавна измяна. Винаги САЩ са знаели за всяка планирана акция на СВО до най-големи подробности. Много руски войници загинаха от такава информация, давана на врага. Така говорят злите езици.

Съпругата на Тимур /не оня от тимуровската команда  ;)/ била много разточителна - яла кузунаци от 250 лв./бр.  ;) и в чужбина бая попохарчвала.  :D

Злите езици неофициално говорят, че Шойгу и той опитвал, че и складирал от тия скъпите "козунаци"! :)
Вероятно да не стане голям скандал за държавна измяна, да не се провокират вътрешни размирици - потихонку, потихонку, не спеша, чуть-чуть  :D, уж от планирани кадрови промени, правят рокади.

Истината по тези въпроси предполагам ще изплува след СВО.
А сега властта Бог Путин раздава на силоваците от СВО. Само хора, които са държали оръжие на фронте, ще имат моралното, физическото и юридическото право да управляват държавата.

Това знам /предполагам/.  :)

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Май 13, 2024, 11:04:00 am ---А сега властта Бог Путин раздава на силоваците от СВО. Само хора, които са държали оръжие на фронте, ще имат моралното, физическото и юридическото право да управляват държавата.

--- Край на цитат ---

Точно навреме фейсбук ми подхвърли това видео :) https://www.facebook.com/groups/321082361651638/permalink/1798620813897778/

И един иконопис са вапцали набързо някакви еретици относно Бог Путин и събитията от уикенда :)

--- Цитат на: VITAN в Май 13, 2024, 10:54:53 am ---*** ти е логиката и папагалстваш само пропагандистки клишета...

--- Край на цитат ---

Ох, кой ми го казва... половината от нещата де ги пишеш кат ги пусна в Гугъла ми излизат дословно в Гласове и Строго секретно... :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия