Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (642/919) > >>

VITAN:
Нацистка Германия може би щеше да победи, ако САЩ и Великобритания не бяха обединили усилията си със СССР срещу Адолф Хитлер. Това заяви в интервю за ТАСС американският ветеран от Втората световна война, участник в срещата на войските на СССР и САЩ на Елба Франк Кон.

https://www.big5.bg/2024/05/09/%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b0%d0%bd-%d1%85%d0%b8%d1%82%d0%bb%d0%b5%d1%80-%d0%bc%d0%be%d0%b6%d0%b5%d1%88%d0%b5-%d0%b4%d0%b0/

Нямате спирка бе Жужи.... споко де, потрай малко!

https://mediamall.info/news/gol-pevec-se-kachi-na-scenata-na-evroviziya-snimki-video-16980news.html

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Май 09, 2024, 06:06:45 pm ---Не очаквах че тази истина, с американската помощ срещу хитлеризма, ще бъде толкова болезнена! Аз нищо не казвам, аз само цитирам руснаци, не американци!
Да нямаше ме известно време ЕДМчо! Бях в Тексас при приятели! Преживях едни интересни събития. Тексасци се опънаха на Джо, писна им от мексиканските мигранти. Подкрепиха ги и други щати. Да знаеш, тия всички имат патлаци и то сериозни! Не като твоята цигулка дет мълчиш, като те питам!

--- Край на цитат ---

Знаех си аз, че имаш или деца или някакви роднини в САЩ, затова си толкова наежен, когато говоря истината за тях.
Взимай пример от колегата Пикси. Той е най-обективния в този форум. Там е работил, има приятели, спомени, но никога не е притиворечал на истината.

И не схващам за каква "цигулка" ми говориш постоянно. Имам единствено оръжие пистолет Макаров, но го държа в каса, вкъщи от много години и никога не съм го изкаравал от там, не съм го носил никога. Не съм просто любител на оръжията, но имам разрешително.

Кажи каква е тази цигулка директно, аз незаконни неща нямам, не се притеснявам, да те разбера.

VITAN:
*** у евроатлантиците!
ЕС потрошил бюджет, планиран за 7 години, само за 2 !!!

И никоя либерастия, сороспия, ибрикчия или барем полезен идиот не квикна?!?
Ай ЕС данъци ще вдигаме!

https://www.youtube.com/v/FQJh7OlbVlw
И Вы нам еще что-то говорите? ??
Европа профукала бюджет на семь лет вперед!

Це еУропа:
https://rutube.ru/video/47752fce2cc5dca486f84ded30b9bdde/

juliang:
Занимаваш ни с няколко милиона, потрошени за мишени на Бундесфера... Витко, сериозно ли? Само оня Су-25, де го свалиха днес струва в пъти повече...
И как удобно обясняват вноса на торове давайки цените в полски злоти... да напомня само че една злота е 20 цента... 

Витко, не вървят тия пропаганди тук, не го ли разбра? Посинелите от самогон Вася и Льоша може и да повярват, но тук сме малко по-образовани хора.

П.С. Как па един не се осмели да спомене, че днес е деня на Европа... срам ли ви е, страх ли ви е? :)

Какъв ден на победата е днес за България? Ние ли победихте фашизма? Взехме дейно участие в победата ли? Не си спомняте какво донесе тая победа на държават ни ли? И като я победихме какво - днес не сме в един военен и политически съюз с Германия ли? За чий ги ручахме жабетата? Не виждате ли че празнувате чужд празник - точно вие, де ревете че празнуваме чуждите Халоуин и свети Валентин?

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Май 09, 2024, 09:01:04 pm ---П.С. Как па един не се осмели да спомене, че днес е деня на Европа... срам ли ви е, страх ли ви е? :)

--- Край на цитат ---
Само фашаги и евроджендари празнувт днес ден на Европа.
Нормалните хора празнуват Дене победы.

Лъжец долен - днешния ден не е чужд празник. 150 000 доброволческа армия участва във войната на страната на Червената армия. България се освобождава от фашизма.

Трябвало е едно време да ти изгорят джинса в нацистките лагери, но тогава нямаше да знаеш, че днес е празник.

Денят на Европа го измислиха евроджендърите, да се противоспоставят на празника на СССР, да заличат историята миндилите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия