Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
juliang,
знам че общувате извънфорумно ;) с Михаил Кузмов, намирате общи теми и сходни идеологически въгледи касателно русофобията, попитай го следното:
Защо има най-голяма активност в този темата "Това наистина трябва да ни плаши", която той многократно оплаква, че тук пишели предимно нещастници, простаци и балъци?
Той от тия същите ли е, дето ги квалифицира или е извънреден умник и ерудит - изобретател? :D
Защо не даде личен пример и не сподели някои от изобретенията си :D, онези които е правил в Института по изобретения - Пловдив, като засегне друга, различна тема от тази в която проявява изключителна активност?
Кажете си ги там тия неща. Аз многократно съм го призовавал, а той вместо това ми праща снимки от френски курорт и иска да съм му завиждал.
И аз искам, да му завиждам, мъча се, но не мога дявол да го вземе, не ми идва завист в главата. ;D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Май 09, 2024, 11:10:07 am ---Кажете си ги там тия неща. Аз многократно съм го призовавал, а той вместо това ми праща снимки от френски курорт и иска да съм му завиждал.
И аз искам, да му завиждам, мъча се, но не мога дявол да го вземе, не ми идва завист в главата. ;D
--- Край на цитат ---
Пак ровиш под завивките на хората. Кой с кого общувал, къде общувал, за какво са си общували... ти личен живот нямаш ли си че само зяпаш на другите хора в чинията? :)
И никой не те кара да завиждаш. Можеш да го правиш и доброволно, без команда.
Михаил Кузмов:
Ами като не ти идва завист в главата що не спреш да пишеш измислици? Мастурбирай си на всеки образ на Путин, и нямай грижа кой какво прави! Защо тази омраза към мен и juliang? Закуската ли ти ядем, жената дето я нямаш ли ебем, или те ограбихме? Просто така разбираме света! Разбирай го и ти както ти харесва и повече не досаждай! Помниш ли какво ти написа админа, не си последна инстанция!!
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Май 09, 2024, 11:45:24 am ---1. Ами като не ти идва завист в главата що не спреш да пишеш измислици? Мастурбирай си на всеки образ на Путин, и нямай грижа кой какво прави!
2. Защо тази омраза към мен и juliang? Закуската ли ти ядем, жената дето я нямаш ли ебем, или те ограбихме?
3. Просто така разбираме света! Разбирай го и ти както ти харесва и повече не досаждай! Помниш ли какво ти написа админа, не си последна инстанция!!
--- Край на цитат ---
1. Кое е измислица?
2. Защо тази омраза към мен от теб и ЮЛ?
3. И аз така разбирам света. Показвам как го разбирам, но вие ми досаждате, ти дори ме наричаш простак. Не ми досаждайте на разсъжденията.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Май 09, 2024, 11:52:15 am ---1. Кое е измислица?
--- Край на цитат ---
Това е измислица:
--- Цитат на: EDM electronics в Май 09, 2024, 11:10:07 am ---juliang,
знам че общувате извънфорумно ;) с Михаил Кузмов,
--- Край на цитат ---
И това е измислица:
--- Цитат на: EDM electronics в Май 09, 2024, 09:05:36 am ---... че той все пак е бил комсомолски секретар...
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: EDM electronics в Май 09, 2024, 11:52:15 am ---2. Защо тази омраза към мен от теб и ЮЛ?
--- Край на цитат ---
Че си и нагъл отгоре на това.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия