Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (620/919) > >>

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Май 04, 2024, 12:45:46 pm ---Същото се отнася и за отсрещната страна. Ти му показваш мизерията в страната, оня ти обяснява че там всичко е наред. Показваш му че зад Урал са още в 18-ти век, той ти показва снимки на Москва Сити и вика "Тя цялата държава е такава".
--- Край на цитат ---
Проект «Время – вперёд!» это первый видеоблог о достижениях России... За это время в наши обзоры попало около 3000 новых российских предприятий, сотни интереснейших технологий и проектов. Совместно с нашими подписчиками мы не только рассказываем о хорошем, но и сами создаём и поддерживаем гуманитарные проекты, чтобы делать жизнь в России лучше. Мы первыми на YouTube сказали, что Россия - это страна великих достижений и возможностей. Доказываем это каждым новым выпуском!

https://www.youtube.com/c/%D0%92%D1%80%D0%B5%D0%BC%D1%8F%D0%B2%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%91%D0%B4%D0%9E%D0%B1%D0%B7%D0%BE%D1%80/videos

А ние със светлото евро-атлантическо бъдеще все мрем, мрем, затъваме в дългове, дупки по пътищата и в безпросветност!

Пример: Между 2 малки градчета, за да минават спокойно ромите насам-натам, покрай шосето са им построили за много милиони с всякакви екстри в полето паралелен път/пътека. А във въпросното градче щях да си счупя колата в една невидима от езерото (на шосето) дупка... Д,Б!

--- Цитат на: juliang в Май 04, 2024, 12:45:46 pm ---А, да... е ти малко информация за смилане: https://www.4sqstat.ru/top?category_id=4bf58dd8d48988d1d8941735
Адреси, снимки... или и за това е виновен Запада? :)
--- Край на цитат ---
Гейюви-ти в Русия публично НЕ могат да ГЪКНАТ! По закон.
Иначе ги чака фън-шуй без фън!
Беше то едно време!

П.п. И не се прави на луд! Нерде Стамбул, нерде Ямбул ?!

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Май 04, 2024, 12:55:44 pm ---Проект «Время – вперёд!» это первый видеоблог о достижениях России... За это время в наши обзоры попало около 3000 новых российских предприятий, сотни интереснейших технологий и проектов. Совместно с нашими подписчиками мы не только рассказываем о хорошем, но и сами создаём и поддерживаем гуманитарные проекты, чтобы делать жизнь в России лучше. Мы первыми на YouTube сказали, что Россия - это страна великих достижений и возможностей. Доказываем это каждым новым выпуском!

https://www.youtube.com/c/%D0%92%D1%80%D0%B5%D0%BC%D1%8F%D0%B2%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%91%D0%B4%D0%9E%D0%B1%D0%B7%D0%BE%D1%80/videos

А ние със светлото евро-атлантическо бъдеще все мрем, мрем, затъваме в дългове, дупки по пътищата и в безпросветност!

--- Край на цитат ---

Витко, на теб ли трябва да ти обяснявам що е то "пропаганда"? 45 години гледахме рязане на лентички, откриване на заводи, тъкачки и стругари изпълнили петилетния план за 3 години, искрящи от щастие лица на манифестациите... и накрая к'во?
"Време вперед" ще пусне ли такава снимка в репортажа си:

Нищо, само разруха и бедност в България... не ми ги обяснявай на мен тия. ВСяка седмица съм по обекти в България, и да ми казваш че тук всичко се руши и никой нищо не прави... просто не си познал на кой да ги продаваш тия краставици :)
Това е само около 1/4 от халето. Чисто ново, все още не са вкарали цялото оборудване вътре. Инвестиция на българска частна компания. Колата ни долу изглежда като играчка, хората едва се виждат като черна точка някъде в далечината...

--- Цитат на: VITAN в Май 04, 2024, 12:55:44 pm ---Гейюви-ти в Русия публично НЕ могат да ГЪКНАТ! По закон.
Иначе ги чака фън-шуй без фън!
Беше то едно време!

П.п. И не се прави на луд! Нерде Стамбул, нерде Ямбул ?!

--- Край на цитат ---
Ти са прайш на луд, или Путин са прай на луд... :)
https://www.youtube.com/watch?v=aLtv2Kso-us&t=223s

VITAN:
Kid, оти рипаш, като че ядеш бой? Някакво трамвайче? От коя година?!

Я виж тука батковците янки през 2014-та какви чудеса творят!

https://www.youtube.com/v/Pfp7dabTX3I

Сега положението в USA с железниците е още по-зле. Да не давам ревюта на дерайлирали влакове.

Я дай колко села на практика са с 5-6 старци постоянни жители?
Колко фабрики се затварят? Само вие Доносниците, Подмяната, психо-десните и гробарите имате кинти. От крадене? Или от мандри за сиренье?

Аре у лево!

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Май 04, 2024, 12:05:21 pm ---Хубаво си цитирал магьосника, виждам че мерки не си взел, така че приемам че обръщението "гей" е допустимо спрямо другите списвачи в този форум.

--- Край на цитат ---

Къде и кога съм използвал съществителното "ГЕЙ"?
Защо си такъв постоянен, долен, демократичен лъжец?
Защо си измисляш и постоянно ми слагаш думи, които никога не съм казвал?

--- Цитат на: juliang в Май 04, 2024, 12:05:21 pm ---

Та така, гейче младо, за пореден път ще те уведомя, .......

--- Край на цитат ---

Защо използваш такива обидни квалификации, които не са и верни?
Родителите ти са били университетски преподаватели, не вярвам да не са полагали крайни усилия, да те възпитат правилно. Явно не са успели - просто си се оказал брак, бракова продукция. Не може те да си били БКП, ти ЦРУ и СС-Хитлер.

Беше казал, давайки себе си за пример, че под крушите падали и ябълки.  :)
Да ти кажа, не си прав!
В твоя случай под крушата е паднала много гнила круша, но тя не е ябълка.  :D

Михаил Кузвом е същия, като теб. Той е на 75 г., а няма грам възпитание. Също си служи с обидни квалификации, защото не може да отговори на неудобни въпроси, дразни се от тях - нарича ги простотия, а и днес лъже, като дърт циганин  :D, каза горе, че тези въпроси били отправени към теб, прадстави си.  :D

Как ще ти поставям въпроси, когато теб те няма?
Въпросите поставих многократно на него, но той мълчи кът суек и наблюдава форума от далече, кът мишкар, едва днес набра смелост, да се появи, разчитайки ти да го защитаваш.  ;D

Питай го първо, дали джинса му има нещо общо с онази власт, която набиваше горещи кибритени клечки с керпиден и въртеливи движения в ноктите на баба ми - квази шумкар  преди 9-ти септември :D и й строшиха гръбнака и тазобедрената става?
Ще разбереш що за гени носи.  :)

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Май 04, 2024, 01:53:34 pm ---Къде и кога съм използвал съществителното "ГЕЙ"?
Защо си такъв постоянен, долен, демократичен лъжец?
Защо си измисляш и постоянно ми слагаш думи, които никога не съм казвал?

--- Край на цитат ---

Виждам че "управата" на форума не взима НИКАКВИ мерки и решавам че това е общоприето обръщение между форумците. Не съм казал че ти го ползваш, както се вижда от цитата :)

--- Цитат на: EDM electronics в Май 04, 2024, 01:53:34 pm ---Защо използваш такива обидни квалификации, които не са и верни?

--- Край на цитат ---

А ти що не взимаш мерки? За пореден път демонстрираш двоен стандарт, или що? Една забележка поне от кумова страма да беше направил на оня факир ли е, циркаджия ли е...

--- Цитат на: EDM electronics в Май 04, 2024, 01:53:34 pm ---... Не може те да си били БКП, ти ЦРУ и СС-Хитлер.

--- Край на цитат ---
Колко още документи да ти покажа за да се досетиш къде съм работил известно време? Или там ДС, ЦРУ, SS - то всичко ти е еднакво... :) Ма що ли се чудя... какво да очаквам от човек, който приема и дори приветства избиването на мирни хора в Украйна...

П.С. За проеден път ти предлагам простотиите да ги пишем в чата. Ама там нещо никакъв те няма - мълчиш и зяпаш. А аверчето Витко па ич и не влиза. Да оставим тук само неща, от които наистина трябва да се плашим :)

--- Цитат на: VITAN в Май 04, 2024, 01:49:44 pm ---... Само вие Доносниците, Подмяната, психо-десните и гробарите имате кинти. От крадене? Или от мандри за сиренье?
Аре у лево!

--- Край на цитат ---
Питай ЕДМ-а - той знае че кинти се изкарват с оловни обувки, с катерене по скелета, с навиране в миризливи мандри. С писане на пропагандистки лозунги у форумите се изкарват само копейки...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия