Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
h2motor:
Добре някак да се спре тази конфронтация вече там, защото тези неща които правят нямат нищо общо с китайските играчки, те показват едномоторни , но не са самолет защото няма никакви задкрилки а тялото е просто и не се вижда въобще как се управлява, това не са квадрикоптери които са бавни и видими, с камерата с която снимат клипа не може да се хване нищо а го пуска да мине на 20м. над главите им. Не прилича на китайските. Сигурен съм че могат да ги вдигнат и набутат в двигател на реакивен самолен при това леко, то е летяща дъска, толкова е просто и много бързо. Четях някои от ВСУ като пишеха - ние нямаме никакви дронове, дронове имат те и истината казват.
juliang:
--- Цитат на: h2motor в Май 02, 2024, 07:00:36 pm ---juliang, нищо китайско няма в дроновете им, само дребни части. Те са жестоко маневрени, не се вижда като лети. Могат да пикират със свръхзвукова а иначе са с перка и много гадно ги изтрелват - две колчета и ластик, те го вдигат точно за секунди на много голяма височина, изчезва.
--- Край на цитат ---
Някакъв видеоматерил за да видя за какво говориш? Не за колчетата и ластика - това го знам. За останалото.
--- Цитат на: h2motor в Май 02, 2024, 08:36:28 pm ---Четях някои от ВСУ като пишеха - ние нямаме никакви дронове, дронове имат те и истината казват.
--- Край на цитат ---
Дадох ти линк към канал на украински пилоти на дронове. Не е като да нямат никакви, нали? :)
EDM electronics:
h2motor,
не спори с Горелката. По-инат е от самуиловското магаре :). И е все едно да спориш с радио.
Той е говорил най-големите глупости в тоя форум. Интересно ми е, дали е казал на сина си, какви просдтотии е говорил баща му тук, че нямало нужда човек да се учи във ВУЗ, можело човек да получи образование от Интернет. И всичко това при условие, че родителите му освен членове на БКП са били университетски преподаватели. Смятай и как е "радвал" баща си с разсъжденията си за образованието и русофобията.
Нормалните хора пращат децата си да учат, тоя вика нямало нужда, имало Интернет. :)
Нямало и нужда да се спортува, той не бил спортувал никога през живота си, само трябвало да се пие и пуши, докато се инвалидизираш, после се минавало на бира - тя била по-лека от чая. :)
Какво да спориш с такъв човек? :)
Какво може да научиш от него, освен някоя простотия?
Ей на, днес ми изопачи думите, вика, че съм признавал, че през соца било 10-пъти по-зле. Аз друго казвам и то ясно, той перефразира през неговото горелкаджийско подсъзнание и изтръцка поредната глупост. Няма какво да му се отговаря на такъв.
juliang:
Некаква лична неприязън усещам? :)
Аре, Великден е, няма да си развалям празника с некви мишоци... цвъркай си там...
EDM electronics:
Га пък стана религиозен, нали беше атеист?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия