Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (605/919) > >>

h2motor:
 Лесно се намира информация кой е направил по него време пръв атомни бомби. Как ще ги хвърли Русия когато тя няма такива бомби, такива имат САЩ. В Япония учат цял живот, като са малки ще ги излъжат, но като пораснат там се учат много техническите неща и няма как да не открият че това нещо не може да не е лъжа. Защо се излагат, и без това мразят много американците та да ги намразят още повече.

EDM electronics:
Представяш ли си, да имаш бизнес план, но да нямаш грам лев и да разчиташ на парите на свой приятел?
Колко успешен може да бъде този план?
Що за тъпак може да има такъв план? - ша разчитал на друг...

А какво става на въпрос, ако си решил да водиш война с най-силния противник и нямаш собствено оръжие, а разчиташ на оръжията на "приятели"? - трябва да си много просто говедо...зелено говедо :D

Туй да се ежиш на фаворита, да бомбардираш години наред мирни градове от уж своето население, да предизвикваш мечката на бой, и когато тя се разяри и почне на мааа с лапите и да къса със зъбите, вика: вие "приятели" що не помагате, нали обещахте?  :D

Да ама на "приятелите" им е по-мил собствения живот. А оправяй се сам сега, ще си плячка на мечката.  :)

Американците ко викат: ААааааааа, ние нямаме намерение да се месим пряко в конфликта, оправяйте се.
Смятайте колко сигурни партньори са американците. Аз на тях за нищо не им вярвам. Да имаш за приятел американци, врагове не ти трябват - Кисинджър го е казал, не аз.  :D

EDM electronics:
"Това си е чиста гражданска война"
Подхода на руснаците къв редовната ВСУ е коренно различна спрямо нацистките батальони.

https://www.youtube.com/v/QOcvV8DEkYs

Ksurnev:
Никоя телевизия май, не казва нищо за тази дата 20 април.

EDM electronics:
Щастлив Оркаджия,

кажи на простака нещастник /аз/, кой набиваше преди 9-ти септември 1944 г. горещи кибритени клечки под ноктите с керпиден на баба ми в женския затвор, когато е била още дете?

Не надничай във форума зад пердето, виждам те...  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия