Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
Явно имаш кал фушити.
Нали ти казах, че доскоро нямах проблем с цензурата.
Посетили от ДАНС шефа на интернет-доставчика, помолили го най-вежливо, да ограничи достъпа до някои руски сайтове, като не се съобразява с Хартата за правата на човека в ЕС, посочили му пример за демокрация - взривяването на двата Северни потока, каза ли му това е то демокрацията и че цензура имало само при комунистическите режими, и той нямал друг избор, освен да се съгласи. По същия начин се провеждат и изборите в България вече 34 г.
Няма значение за кой гласуваш, дали за БКП или за ОФ, накрая резултати са такива, каквито спуснат от американското посолство. Ех, да му мяза процентите не могат да са нулеви за алтернативната опозиция, но са поне винаги 3-пъти занижени от действителните.
Разбирай при колониалната демокрация малцинството управлява мнозинството вече 34 г.
Чакам да станат 45 г., за да има баланс на управленията и смятам да ида на площада да поскачам малко, но съм си приготвил един буков сап от една права лопата - с него смятам да ходя. :)
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Април 06, 2023, 05:10:34 pm ---Явно имаш кал фушити.
Нали ти казах, че доскоро нямах проблем с цензурата.
--- Край на цитат ---
Доскоро и Русия спазваше границата с Украйна, но нещата се променят. Живеем в динамичен свят - свиквай :)
И отново ти казвам - ако доставчика не ти харесва - има още много. Моя примерно няма цензура (или технически проблем) с рутубата. Да, знам... жигулата се предава по наследство, вероятно и абонамента за даден оператор смяташ че е доживот... но е време да се пречупиш и да усетиш какво е свобода.
--- Цитат на: EDM electronics в Април 06, 2023, 05:10:34 pm ---Няма значение за кой гласуваш, дали за БКП или за ОФ, накрая резултати са такива, каквито спуснат от американското посолство. Ех, да му мяза процентите не могат да са нулеви за алтернативната опозиция, но са поне винаги 3-пъти занижени от действителните.
--- Край на цитат ---
Чии проценти са занижени, и кой е опозицията, че аз нещо изпуснах края вече... Костя или Курнелка ли искаш да са първа политическа сила? Или ДПС-то? Или Слави? Или Кирчо и Кокорчо, щот те са реалната опозиция?
Коги Курнелка са прегърна с Доган и царя как беше чувството? Що си мислиш че сега няма да е същото? Или в бъдеще?
/офф Преди малко ми излезна това у фейса :)
--- Цитат на: EDM electronics в Април 06, 2023, 05:10:34 pm ---Чакам да станат 45 г., за да има баланс на управленията...
--- Край на цитат ---
Аз тогаз ще гоня 70-те, така че едва ли ще се срещнем на площада ...
VITAN:
Жужи кехая,
стига с тези дребни неумни (тъпи) постчета.
Ето ти висш пилотаж. Споко, не е за тебе, ти вече си щампован:
https://www.youtube.com/v/IeWSu2CcWR0
Проф. Иво Христов: За "фабрикуването" на човечеството
П.п. За любителите на фантастиката... истината и мъдростта.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Април 06, 2023, 05:58:57 pm ---Жужи кехая,
стига с тези дребни неумни (тъпи) постчета.
--- Край на цитат ---
Опитвам се да го обясня като за нивото на опонета, сори...
П.С. Е така се правят 5 000 поста, да не се чудите :)
Аtos:
Юлианеее...одъртя и не поумня, бре ;D
Защо си се заинатил, като магаре на мост? Хората ти припомнят истини, факти, отричаш ли ги? Или си ги забравил?
Че сме под колониална власт - ами...така е! В Брюксел като пръднат - ние се насираме.
Че изборите у нас са фарс - също.
Че следваме външна политика такава, каквато ни наложат от Европа и САЩ - СЪЩО.
Че с цел ни държат в бедност и нисък стандарт - също.
Че източват кадърните ни млади хора и ги превръщат в свои поданици - също. На кой му трябва просперираща и силна България?
Има много още, но...ти и сам го знаеш, кое от тези неща не е вярно?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия