Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
420 000 деца всяка годи регулярно изчезват в САЩ
Къде отиват те?
Нима властите в САЩ не им е останало време да се заемат с този въпрос досега? - едва ли. Знаят много, но истината не е за показ и е много опасна.
Това всяко година да изчезва такова колосално количество деца и да няма никакви следи и никой да не се заеме с тази задача, ми се струва непонятно. Та там дори една котка да нараниш ще се задействат всички защитни държавни институции, а това е близо половин милион деца на година и никой нищо не казва - какво става?
Да не би Путин или Ленин и Сталин да ги отвличат тия деца, пак ли комунистите са намесени тук? :)
Михаил Кузмов,
ти освен, че си специалист по комунисти-човекоядци си и ходил много пъти в САЩ, а и разбираш от демокрация. Като компетентен и възрастен човек те питам, какво ти е мнението? Путин ли ги прави тези неща? Аз тези неща не ги разбирам, твърде млад съм.... :)
Ksurnev:
Не знам това видео как изтървано.
https://www.vesti.bg/sviat/dyshteriata-na-putin-i-interviuto-koeto-shokira-germaniia-6188876
VITAN:
EDM,
Тук имахме един GMG, де част от родата му беше в Чикаго.
Сега в клипа Венци-Чикагото разправя тия страшни неща за изчезващите деца.
Що за шизофреник трябва да си (или еврей), след това да си спокоен за родата си в USA?!
И да твърдиш, че всичко там е "цветя и рози".
Малко бонусче на най-различни теми (интересно за USA и UK, $елена енергетика и пр.):
https://rutube.ru/video/376b04a87e5498ef69475c9cb1ac8ae6/
Русские и китайцы устроили переполох на орбите. Пентагон испугался массового падения спутников США
dymelsoft:
Принципно не взимам отношение в политически теми във форума, само искам да споделя, че моето мнение напълно съвпада с това на този италианец.
https://pogled.info/svetoven/ukraina/ukraina-istinskite-tseli-na-sasht.164857
За мен целта на САЩ не е Русия а унищожаването на Европа. Всички факти към момента сочат именно това.
Всички военни конфликти са в ущърб именно за Европа и европейските държави. Вярно че Украйна плаща с най-ценното - човешкия живот, но на американските ястреби изобщо не им пука от това. Същите правят всичко възможно и Европа да започне да плаща за "приятелството" си със САЩ с човешки животи.
„В Европа, в замяна на унизителна прострация, управляващите класи се превърнаха в зомбита, загрижени само за своите почести, кариера и облаги. И все пак, има много повече от материални интереси, ние живеем с мечти и идеали. Достоен живот, и това се отнася както за индивидите, така и за нациите, може да се живее само без коленичене!“, заключава Алберто Браданини.
Толкова от мен по тази тема.
VITAN:
--- Цитат на: dymelsoft в Януари 16, 2024, 11:42:23 am ---За мен целта на САЩ не е Русия а унищожаването на Европа....
--- Край на цитат ---
Много руски топ експерти казват, че крайната цел е точно това... :)
(Ограбване, опростачване и смесването на всякакви етноси с цел контрол над старите нации.)
Е, ако Русия падне, за тях ще е приятен бонус към общият екшън.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия