Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
merlinbg:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Януари 14, 2024, 05:19:48 pm ---И ся ко? Бан! Репресиите в ход! Чакаме реквием от цигулката!
--- Край на цитат ---
Ми кво да ти кажа, ще ти отговоря на чист ингилизки :) Target destroyed mission complete. GAME OVER!!! Или по точно "Да би мирно седяло, не би чудо видяло". Не разбирам какво точно казах, но се надявам да съм го използвал точно на място :) Ако може да ми го преведеш, ще съм ти много благодарен :)
Михаил Кузмов:
Чудесно! Оставате си тримата и се възхищавате на собствените постове! Аз нямам адвокат, пък Juliang не ме е цанил за негов!
h2motor:
juliang, няма да стане със сила Украйна да си връща територии, това е ясно вече. Другото е че те влязоха в ролята на антицивилизация. Западноевропейските лидери говорят едно, а от държавите им украинците ги гонят и прогонват. Последно вече не ги пускат да минат граница към европейските страни. Всякакви териториални претенции нямат смисъл, никой не иска в тази откровенна диктатура Украйна. От Европа им казват - стойте си в държавата, свалете си диктатора, няма ние да ви го сваляме. С този човек начело Украйна няма да си върне никакви територии. Има една жена от Крим която си пита кучето дали иска в Украйна и то почва да вие. Така е с всички там. Дори да беше държава която е икономически добре пак с този диктатор щяха да искат да я напуснат. Точно за там казват че властта е в състояние на безпредел, самозабравили се величия.
Михаил Кузмов:
Ако не си разбрал, juliang е санкциониран, за това няма как да се включи с отговор!
Ksurnev:
Тагаренко каза:
https://youtu.be/zYt247kbdcE
Така де...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия