Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (563/919) > >>

merlinbg:
     Това твойто си е пас-загадка. Не виждам как това което си написал, комуникира с това което си цитирал, особенно ми е интересно как намеси и НАП в разговора. Нооо... както сам каза драгите зрители ще преценят, а може и някой от тях да ми го обясни.

Надявах се след като си толкова ербап да излезе добра словесна битка, но уви :( Виждам, че си в словесен нокаут и както казах паднал човек не ритам. Става ми жал, а все пак имам и съвест (надявам се знаеш значението на тая дума). Така че спирам битката... но ще продължавам да апелирам да ти прекратят перманентно достъпа до форума. Причината ще напиша по надолу.

Вече виждам написан отговора ти "Ами то и теб трябва да забанят... ти да не си повече от другите!!!" Да... тук съм съгласен с теб и затова моля след като те забанят теб, да прекратят и моя достъп. Защо ли? Бях го написал и пак ще повторя... и двамата не допринасяме с нищо за развитието на Форума, просто го пълним с простотии. Аз поне съм го разбрал за себе си, хубаво е ако и ти го осъзнаеш. Нали сам твърдиш, че си доста ЕнтЕлЕгЕнтЕн (оставям ти възможност да напишеш отново, че не мога да пиша правилно) :)

EDM electronics:
Късни спортни новини в 22:00:

Провокираха ме, дали си държа на думата, като истински мъж и ме призоваха, да се хвана на бас.
Спечелих баса!  :)

Не трябваше да се хващат с мчен на бас, защото и без него щях да ударжа на думата си.
Аз кажа ли нещо, то вече е станало....Жигулата ми няма задна скорост...така са я правили навремето в СССР, без задна скорост  :)

VITAN:
Ако мислите, че USA ще започне война за 1 свой гражданин, както е по митология - объркали сте филма...

Американски гражданин, женен за украинка - видео блогър.
Не си затваря устата и го арестуват.
Лекарството не подйствало, арестуват го 2-ри път и украинците го бастисват в затвора!
Баща му иска помощ от посолството, но за Украйна трябва да се говори или добро, или нищо (както за мъртвите).

Дори Илон Мъск се възмущава: ... на тия им дадохме 100 000 000 000 USD, а те такова да вършат с американски гражданин ...
(точният цитат трябва да го потърся, но няма проблем, ако някой нещо не вярва).

Михаил Кузмов:
И ся ко? Бан! Репресиите в ход! Чакаме реквием от цигулката!

VITAN:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Януари 14, 2024, 05:19:48 pm ---И ся ко? Бан! Репресиите в ход! Чакаме реквием от цигулката!
--- Край на цитат ---
Свиркай си, сърбай си пиенето. Ето какво ни гласите - закон против "руската пропаганда".

1. Закони тук не пишем. Но ибрикчиите пишат. Справки тук:

https://www.youtube.com/v/GdNbe1vyUOc

2. Пак спокоо! Сега малко ти ще го играеш партизанин, па той ятак... Той ще подсказва, ти ще пишеш!

3. Господарите ще са доволни. Ако не са, ще ви заместят, бъди рахат...

4 Бонус: Скоро ще вкарват в лагери. За по-лошия вариант на соц-а днес доц. д-р Сивилов

https://www.youtube.com/v/xbj9JHJ_qm0

5. Комунизъм, а?!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия