Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (562/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 13, 2024, 06:34:33 pm ---САЩ и Англия отново нападнаха чужда суверенна държава - Йемен. Поразили са 60 обекта с ракети.
Как ще го оправдаят сега критиците на СВО?

--- Край на цитат ---

Денацификация бе ЕДМ-е... :)
С малката разлика, че тук САЩ и Великобритания са пряко пострадали и ще се заземат лично, за разлика от Украйна.
А, да... там едни българи имаше по корабите които бяха отвлечени... че и цял български кораб беше отвлечен. Къде ти отиде патрЕотиазма, или тия българи не са правилните българи, тях кучета ги яли? Късай ризата, вади ръждясалата сабя и отивай да ги защитаваш...

А за видеата с евреите - вече обясних какъв е тоя тунел, ако ти е кеф да си живееш в конспирацията - изобра си е твой.

П.С. Нещо почна Кузмов да го ядеш във всеки пост. Нещо не ти издържа да си приказваш с мен ли?

П.С.С. Няма да ползвам бутона "Информирай модератор", ще го напиша тук за да го видят всички - в момента нарушаваш правилата на форума, а именно т. 9:
"9. Забранява се създаването на теми и въвеждането на постове с мнения и призиви против действащото в страната законодателство, с подбуди към престъпления, действия с фашистки, расистки или дискриминационен характер,..."

Спецаилно за расизма става въпрос...

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Януари 13, 2024, 06:56:46 pm ---Денацификация бе ЕДМ-е... :)
С малката разлика, че тук САЩ и Великобритания са пряко пострадали и ще се заземат лично, за разлика от Украйна.
А, да... там едни българи имаше по корабите които бяха отвлечени... че и цял български кораб беше отвлечен. Къде ти отиде патрЕотиазма, или тия българи не са правилните българи, тях кучета ги яли? Късай ризата, вади ръждясалата сабя и отивай да ги защитаваш...

--- Край на цитат ---

Смятам и аз да денацифицирам форума, защото също както САЩ и Англия той е пряко пострадал от фашистки и сатинистки емеленти. В тази връзка часовете ти във форума са преброени и оправдани по същите критерии от теб. Пожелавам ти попътен вятър в оня твой форум с бетонните павета - там ги тегли, развявай по демокрация и свобода, както намериш за добре.

Денацификацията ще захочне от днес!  :)

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 13, 2024, 07:03:24 pm ---Смятам и аз да денацифицирам форума, защото също както САЩ и Англия той е пряко пострадал от фашистки и сатинистки емеленти. В тази връзка часовете ти във форума са преброени и оправдани по същите критерии от теб. Пожелавам ти попътен вятър в оня твой форум с бетонните павета - там ги тегли, развявай по демокрация и свобода, както намериш за добре.
Денацификацията ще захочне от днес!  :)

--- Край на цитат ---

А на бас че няма да го направиш :)

merlinbg:
     Жужи, отново простееш ми се струва. Нещо пак си вдигнал гребена и си се накокошинил :) По принцип паднал човек не ритам и затова не ти отговорих на писаниците ти към мен. Но за теб с удоволствие ще направя изключение :) Най-мразим човек да е тъп и нагъл, ако е само тъп... няма проблем, защото човека просто се е родил с нисък интелект и не го е развивал по време на житейския си път. Ако е само нагъл, отново не е проблем, защото поради липса на родителска грижа не са го възпитали правилно. Виждам, че ти имаш проблем и с интелекта и с възпитанието (демек тъп и нагъл) :)

Още чакам отговор на въпросите които ти зададох (да ти ги пиша ли отново, или сам можеш да си ги намериш). Аз не съм тук за да те забавлявам, това за което съм тук съм ти го казвал в прав текст. Вместо отговор прочитам следното:

--- Цитат на: juliang в Януари 11, 2024, 07:44:32 pm ---Аз само едно ще ти кажа, че нещо ми е противно да комуникирам с теб.

--- Край на цитат ---

Точно поради тази причина не писах повече, но сега прочетох нещо друго:

--- Цитат на: juliang в Януари 13, 2024, 06:56:46 pm ---П.С. Нещо почна Кузмов да го ядеш във всеки пост. Нещо не ти издържа да си приказваш с мен ли?

--- Край на цитат ---

Затова имам въпрос към теб... Нещо не ти издържа да си приказваш с мен ли??? Отново се въртиш, като фурнаджийска лопата. Много бързо се сещаш, че имаш права, но напълно си забравил, че имаш и задължения. Не си ли малко нагъл... а?

--- Цитат на: juliang в Януари 13, 2024, 07:06:10 pm ---А на бас че няма да го направиш :)

--- Край на цитат ---

По добре не се хващай, защото поради ниския ти интелект (демек щото си тъп), ще се наложи да те възпитават (демек да ти оправят наглостта). Надявам се да приемеш съвета ми и да си седнеш на задника.

juliang:

--- Цитат на: merlinbg в Януари 13, 2024, 08:43:30 pm ---     Още чакам отговор на въпросите които ти зададох (да ти ги пиша ли отново, или сам можеш да си ги намериш). Аз не съм тук за да те забавлявам, това за което съм тук съм ти го казвал в прав текст. Вместо отговор прочитам следното:

--- Край на цитат ---

Последно като проверявах в НАП, не дължа нищо на никой. А за интелекта... оставяме на драгите зрители да преценяват. Моето мнение го казах.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия