Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
merlinbg:
--- Цитат на: juliang в Януари 11, 2024, 05:45:26 pm ---Медведев днеска е изтрезнял, ма не се е отърсил съвем от махмурлука... пак размахвал ядрената бухалка. Ще се окажат прави едни политици, де казаха че Мухонасранск е просто една бензиностанция с ядрени ракети... само дет вече и бензиностанция не е...
--- Край на цитат ---
Пак си говориш по инерция Жужи. Не знам за кой мухонасранск говориш, но нали се разбрахме, че това е някъде в Усрайна :) А относно бензиностанцията, да наистина Русия вече не е бензиностанция, поне за нас вече не е. За Китай и Индия няма проблем, те са бедни и имат нужда от евтин нефт и газ, а ние сме Швейцария на Балканите и може да си позволим да купуваме демократичните молекули на терористичната държава САЩ.
А относно ядрената бухалка, я ми припомни, като ми отговориш на няколко въпроса:
1. Колко и кои държави са мятали ядрени бомби над друга държава?
2. Русия колко държави е нападнала с ядрено оръжие и колко атомни бомби е хвърлила?
3. От кой трябва да се пазиш повече, от този който веднъж е правил нещото или от този който никога не го е правил???
Също така имам и въпрос относно това, че България е била 16-та република на СССР. Кога Бългавия е встъпила в редиците на СССР като република и колко време е била такава??? Не ти искам доказателства, само дати ми спомени :)
Надявам се поне на тия въпроси да ми отговориш, а не да се въртиш като фурнаджийска лопата, или да мълчиш като женски полов орган (думата всъшност обяснява вид мъжки характер, но това е тема на друг разговор). Ти си!!!
juliang:
Аз само едно ще ти кажа, че нещо ми е противно да комуникирам с теб.
Жервите в Украйна вече са повече от тези в Хирошима и Нагасаки. Но бомбардировките над Хирошима и Нагасаки доведоха до практически моментален резултат, докато в Украйна касапницата не води до нищо.
Та ти сега ми кажи - кое имаше по-голяма ефект откъм ограничаване на жертвите?
За икономическите последици от галимациите няма да отварям и дума - представи си само ВСВ да беше продължила до 1950-1952 година...
miromad:
Путин чакаше 8 години мирно решение на конфликта и 8 години го водеха за носа.
Защо Украйна не спази споразуменията, които самата тя подписа, и имаше и западни гаранти?
Явно ни Украйна, ни западните гаранти, са искали този конфликт да завърши мирно!
Това е едно на ръка!
Второто нещо е, че ако Путин беше започнал да хвърля атомни бомби насам и натам, нали знаеш какви щяха да бяха реакциите на западните либерасти? То погледни какви са сегашните реакции, па се сети ако хвърли и атомна бомба /бомби/.
Щеше да има и мир, когато се бяха договорили в Турция, ама наглосаксите не искат мир /нито САЩ/. Те си го казват в прав текст и в ООН.
Ето затова има толкова загинали, защото и в двата случая едната страна иска мир, а другата - война.
juliang:
--- Цитат на: miromad в Януари 11, 2024, 08:26:05 pm ---Ето затова има толкова загинали, защото и в двата случая едната страна иска мир, а другата - война.
--- Край на цитат ---
И коя страна в конфликта иска война? Вероятно Украйна? :)
Да, да... пробутвай ми тия идеи че САЩ са реалния противник... Вова да си сбере дръмките и да се върне на неговата територия, и ще видиш как война няма да има. Или имаш някакви съмнения, смяташ че Украйна ще тръгне към Москва ли? :)
Иначе приказките за мир са много хубаво нещо. Е на - на нашата територия до преди 150 години цели 5 века е имало мир... е, тя държавата ни я е нямало, но мир имаше ... :)
--- Цитат на: miromad в Януари 11, 2024, 08:26:05 pm ---Второто нещо е, че ако Путин беше започнал да хвърля атомни бомби насам и натам, нали знаеш какви щяха да бяха реакциите на западните либерасти? То погледни какви са сегашните реакции, па се сети ако хвърли и атомна бомба /бомби/.
--- Край на цитат ---
САЩ все още си носят обвиненията за атомната бомба. Всички, вкл и ти НИКОГА няма да забравят това. Както и Германия си носи клеймото за холокоста.
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Януари 11, 2024, 08:46:40 pm ---...цели 5 века е имало мир... е, тя държавата ни я е нямало, но мир имаше ... :)
--- Край на цитат ---
Жужи И. Кехая,
Сус! Дур ба!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия