Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
Много интересно интервю с Петър Клисаров.
Препоръчвам на всички идеологически съмишленици!
Разказва как западът е забогатял и че почти целия свят е бил негова колония освен Русия - никога!
Само Русия може да строши гръбнака на колективния запад.
Аз съм за Путин и Русия!
Мястото на България е в БРИКС, а не в Еврогейския съюз и терористичната организация НАТО!
https://www.youtube.com/v/lpwFsCFwgnI
merlinbg:
Много си прост бе Жужи (пиша го правилно, за да не ме обвиняваш в неграмотност, иначе го пишех проЗД :) ) Кух си като градинска лейка :) Тъп си като гадулка (ако знаеш какво е това) :)
--- Цитат на: juliang в Януари 07, 2024, 07:28:53 pm ---Вече излезнаха доказателства за севернокорейски ракети, падали в Херсон.
--- Край на цитат ---
Не мога да разбера какъв ти е проблема с Севернокорейските ракети!?! Наркомана Зеленски обяви ли, че кани всички да си тестват оръжията в Усрайна? Обяви ли че прави от Усрайна полигон за тестване на всякакви видове оръжия? А сега да видим как ще отговориш на тия въпроси :) Отговора ти, ми е много важен :) Ами точно това прави другаря Ким :) Тества си тактико-техническите харектиристики на балистичните ракети на полигона Усрайна, в какъвто го превърна наркомана Зеленски :) Наистина не мога да разбера какъв ти е проблема!?!
А относно плагиатстването ти, поне ме цитирай като ще ползваш мои изрази :) "Причинно-следствена връзка" беше мой израз, и се отнасяше за теб, също така и логическо мислене, и двете ти липсват :) Не съм виновен, че имаш беден речник, но плагиатството не е хубаво нещо :) Предлагам да забанят Жужи за плагиатство :) За сега това е шега, но скоро наистина ще те предложа за перманентен бан :) И пак ще повторя, куха лейка си :)
juliang:
--- Цитат на: merlinbg в Януари 07, 2024, 08:26:52 pm --- Много си прост бе Жужи (пиша го правилно, за да не ме обвиняваш в неграмотност, иначе го пишех проЗД :) ) Кух си като градинска лейка :) Тъп си като гадулка (ако знаеш какво е това) :)
--- Край на цитат ---
гАдулка не знам какво е, гЪдулка знам :) Тъжно, тъжноооо...
И аз да препоръчам едно видео за всички идеологически съмишленци:
https://www.youtube.com/v/MepSeIgrwtI
Само за тези които нямат собствено мнение, нямат и ресурса да си го изградят самостоятелно... щот явно е модно някой друг да мисли вместо нас, а ние само да отваряме капачката и да ни го наливат смляно...
merlinbg:
--- Цитат на: juliang в Януари 07, 2024, 08:51:38 pm ---гАдулка не знам какво е, гЪдулка знам :) Тъжно, тъжноооо...
--- Край на цитат ---
Верно е, че си много прост, или пак да го напиша проЗД, как ти харесва повече??? Оставих ти дума и ти като лапнишаран, захапа кукичката до макарата :) Давай сега пак да те върна на въпросите ми, или отново ще показваш липса на логическо мислене, а гЪдулке??? Малко курвенската се въртиш, не ти ли се струва така? Или това е нормално в твоите гей среди???
Отговори сега за полигона и наркомана Зеля :) ОТГОВАРЯЙ КАТО ТЕ ПИТАТ МАЛОУМНЯК (правилно ли съм го написал) :)
juliang:
--- Цитат на: merlinbg в Януари 07, 2024, 08:59:03 pm --- Отговори сега за полигона и наркомана Зеля :) ОТГОВАРЯЙ КАТО ТЕ ПИТАТ МАЛОУМНЯК (правилно ли съм го написал) :)
--- Край на цитат ---
Полигона е ясен откакто влачат иранските шахеди. За друго говорех, ма ти идея си нямаш за какво, а поне един от ония двамцата знае, ма се прави на пръднал в синагога...
И пак е грешно... и точно толкова тъжно...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия