Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (550/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Януари 07, 2024, 05:56:50 pm ---Забраняват на практика е различно от забраняват.

--- Край на цитат ---
"Забраняват на практика" означава "не забраняват" - това исках да кажеш в прав текст :)

--- Цитат на: VITAN в Януари 07, 2024, 05:56:50 pm ---Да, принципно Брекотин е прав - прочетох съответните пасажи.
Желателно е да се лицемери пред всякакви джендъри, трасформери и трансформатори.

--- Край на цитат ---
Като бивш протестант (това звучи направо страшно, но вярванията са си твой личен живот в който няма да се ровя) мисля че ти е ясно, че църквата се бори за душата на човек. Странно ми е атеист като мен да ти обяснява църковните дела. Тези хора са ДУШИ, които вероятно може и да бъдат спасени, да се върнат под крилото Господне. Щом такива хора са дошли в църквата по свое желание, все още има наджеда за тях. И Бог няма да се отвърне от чедата си.
Но Витко е готов да ги заколи... или поне да ги прати в ада... щот Брикотин така казва ... :)

--- Цитат на: VITAN в Януари 07, 2024, 05:56:50 pm ---Няма да си играя на контра, ре-контра и чекмедже-контра.

--- Край на цитат ---
Изживяваш се нещо като последна инстанция, или са ти неприятни критиките? :)

--- Цитат на: VITAN в Януари 07, 2024, 05:56:50 pm ---А с Google преводач всеки може да прочете съответните раздели в документа.

--- Край на цитат ---
А някои могат да си ги прочетат и без гугъл преводача...

--- Цитат на: VITAN в Януари 07, 2024, 05:56:50 pm ---Несложният пропагандист обаче няма да пропусне да направи от мухата слон.

--- Край на цитат ---
Виж, тук съм абсолютно съгласен с теб :) Заради някакви служебни бележки в някаква английска църква цял един Брикотин задейства машината, след което Витко също запретна ръкави...
К'во го интересува Брикотин какво се случва в английската католическа църква, би ли ми обяснил? Да ходи да извади чекистите от руската църква първо, а после да се занимава с английската...

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 07, 2024, 06:32:14 pm ---Типичните разсъждения на нещастник и лъжец.  :)
Обществена тайна е, че всички жълти революции, майдани и прочее "демократични приоми" са с автор на деянието - САЩ и ЦРУ. Няма кой да ти повярва на фантазиите, говориш си сам на себе си.

--- Край на цитат ---
Сещам се за една революция, в памет на която беше издигнат един паметник в центъра на София, дет чак сега го съборихме... вероятно и зад него стояха ЦРУ и САЩ.
И моето твърдение е точно толкова фактологически подкрепено колкото твоето. Но моето поне има смисъл - ние сме колония на САЩ и няма никакъв смисъл САЩ да правят революция в колонията си. Докато ватенките имат интерес... вече не сме тяхна колония.

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 07, 2024, 06:32:14 pm ---Това го приемам, като признание, че сме колония на САЩ. Не за друго, но досега винаги си го отричел, едва сега се издаде без да искаш, че признаваш.  :)

--- Край на цитат ---
Не е мое признание, а ваше твърдение, под което ти и Витко сте готови да се разпишете с кръв... И пак питам - защо САЩ ще правят революция в колонията си? Когато ти почнеш да изграждаш причинно-следствени връзки в тъврденията си, тогава и аз ще почна да го правя...

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 07, 2024, 06:32:14 pm ---Да, съгласих се с теб. Полный срач. Люди сами догадатся есть ли у ети люди тепло, крыша, семя, забота, смисла жизны и чего небудь ваобше.  Догадайтесь сами где ето:  :D

--- Край на цитат ---
Снимката имаше много по-дълбок смисъл, но... от кой очаквам да тръгне да търси втория план... той първия не може да схване... :)

Обяснявам за схващащите от половин дума - тия, де в моменат вдигат плакати че са замръзнали след 2 дена зима вече не са ония, де са стояли месеци в окопите под Сталинград. Не са ония, де са спрели фашистката армия в студа. Същите меки китки като еврогейовете са - искат парно, топла вода, ток, кола... НИКОЙ няма да може да ги вкара в окопите, още повече на чужда територия. Свърши се с коравия руски мужик от Сибир...
Всъщност в Сибир вероятно все още има такива хора, но те няма да отидат в окопите в Украйна...
Върху това се опитах да ви докарам мозъчетата, но явно безуспешно... надцених аудиторията...

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Януари 07, 2024, 06:53:54 pm ---Странно ми е атеист като мен да ти обяснява църковните дела.
--- Край на цитат ---
Не е странно, глупаво е.

--- Цитат на: juliang в Януари 07, 2024, 06:53:54 pm ---Тези хора са ДУШИ, които вероятно може и да бъдат спасени, да се върнат под крилото Господне. Щом такива хора са дошли в църквата по свое желание, все още има наджеда за тях. И Бог няма да се отвърне от чедата си.
Но Витко е готов да ги заколи... или поне да ги прати в ада... щот Брикотин така казва ... :)
--- Край на цитат ---
Лицемерието с такива хора ще доведе до последващо (а то си е от векове) пренаписване на тяхното "свещено Писание" и "свещено Предание".
Историята на има-няма 50 000 секти всекидневно говори именно за това!
Когато фактите говорят и боговете мълчат - са казали древните, но не и Жужи-тата.

--- Цитат на: juliang в Януари 07, 2024, 06:53:54 pm ---Същите меки китки като еврогейовете са - искат парно, топла вода, ток, кола... НИКОЙ няма да може да ги вкара в окопите, още повече на чужда територия.
--- Край на цитат ---
Лъжеш.

--- Цитат на: juliang в Януари 07, 2024, 06:53:54 pm ---Свърши се с коравия руски мужик от Сибир...
--- Край на цитат ---
Ще ти се.

--- Цитат на: juliang в Януари 07, 2024, 06:53:54 pm ---Всъщност в Сибир вероятно все още има такива хора, но те няма да отидат в окопите в Украйна...
--- Край на цитат ---
Пак излъга.

P.s. Российские военные начали использовать FPV-дроны с «машинным зрением» и автозахватом цели
https://topwar.ru/233749-rossijskie-voennye-nachali-ispolzovat-fpv-drony-s-mashinnym-zreniem-i-avtozahvatom-celi.html

...Прежде всего, использование таких «модернизированных» дронов нивелирует эффективность систем РЭБ, потому что беспилотник идет на цель автономно и прерывание связи с оператором уже не может отклонить его от курса. Кроме того, для управления таким БПЛА не требуется опытный оператор, способный преследовать, например, маневрирующую цель. Достаточно на расстоянии видимости поймать объект в прицел самонаведения, дальше дрон в любом случае будет атаковать ее до попадания...

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Януари 07, 2024, 06:53:54 pm ---
Снимката имаше много по-дълбок смисъл, но... от кой очаквам да тръгне да търси втория план... той първия не може да схване... :)

--- Край на цитат ---

Снимката е имала дълбок смисъл само за фантазьори. Не може от една снимка да извадиш такива изводи.
Освен това, като те знам какви глупави разсъждения имаш, не се учудвам какъв урудлив смисъл може да заподозреш.

Скоро се питаше, къде били модерните руски оръжия, т.е. те нямали нищо. Типични разсъждения на подпосредствен човек. Отговорих ти, че когато се играе шах или карти, само най-големия глупак тръгва с козовете и накрая да му останат чушките. Ти според разсъжденията си си такъв лапнишаран.

Та ти дори не успя да разбереш метафората "Оловнтие обувки" и ми правеше забележки с някакви водолази.  :D
Смятай колко си напреднал.  ;D

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 07, 2024, 07:15:14 pm ---Скоро се питаше, къде били модерните руски оръжия, т.е. те нямали нищо. Типични разсъждения на подпосредствен човек. Отговорих ти, че когато се играе шах или карти, само най-големия глупак тръгва с козовете и накрая да му останат чушките. Ти според разсъжденията си си такъв лапнишаран.

--- Край на цитат ---

Вече излезнаха доказателства за севернокорейски ракети, падали в Херсон... ти си вярвай в каквото си искаш.

Остава да се сбъднат и едни други слухове свързани със Северна Корея де пълзят от ден-два, и тогава резила вече ще е пълен... 

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 07, 2024, 07:15:14 pm ---урудлив
--- Край на цитат ---

Язък ти за дипломите... :)

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Януари 07, 2024, 07:28:53 pm ---Остава да се сбъднат и едни други слухове свързани със Северна Корея де пълзят от ден-два, и тогава резила вече ще е пълен...
--- Край на цитат ---
Кое е резил бе Жужи?
Баш украинският пропагандист нали рече нещо такова:
- Елате в Украйна и си пробвайте новите оръжия всякакви.

Другаря Ким, като един рокет-мен (както го нарече дедо Дони Тръмп-ата),
мислиш ли, че ще чака 2-ра и 3-та покана?!

Значи над 50 страни могат да помагат на Украйна
(западните определено се надяват на парче от руската баница),
а корейците не могат да върнат жеста на СССР/Русия за подкрепата в Корейската война... А?!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия